Gavesjekk på 32.000 i Lokalbidraget

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Nov 2019

For 5. året på rad skal LillestrømBankens kunder fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter i det som kalles Lokalbidraget. Lokalbidraget handler først og fremst om at LillestrømBanken ønsker å gi en del av overskuddet sitt, tilbake til samfunnet.  

Det er stemmer fra bankens kunder som avgjør størrelsen på midlene som blir delt ut til de forskjellige prosjektene. Den 12. november var det duket for utdeling av årets Lokalbidrag på gavegalla i Lillestrøm. 

Skedsmo Rideklubb mottok en sjekk på 32.000 basert på alle dere som har stemt på oss. Det er helt fantastisk og vi takker for alle stemmer vi har mottatt. Til sammenlikning fikk vi i 2018 tildelt i overkant av 10.000,- så her er det ingen tvil om at vi har engasjerte medlemmer! 


0 Kommentar

45 års jubileum på Fratelli

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Nov 2019

7. november 1974 ble Skedsmo Rideklubb stiftet og har siden vært i drift med hovedarena på Sørum Fritidsgård. I 2019 ble klubben 45 år og dette ble 9. november feiret med jubileumsmiddag på Fratelli og etterfest på Lillestrøm Bar. 

Totalt 68 av klubbens nåværende og tidligere medlemmer var påmeldt for å feire klubben. 

Tone - kveldens toastmaster, loset oss gjennom kvelden med mimring, gamle historier og ikke minst "hestens skål". For oss som kanskje ikke har vært med i klubben så lenge, var det gøy med tilbakeblikk fra klubbens eget blad "På bittet" og Tore Fjærgård sin beretning om klubben før og nå.  

Vi takker alle for en hyggelig kveld og håper å bringe tilbake noen gamle tradisjoner i 2020. 
0 Kommentar

Hjertestarter fra Lions

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Nov 2019

Takk til Lions for støtte til innkjøp av Hjertestarter til Skedsmo Rideklubb. 3 Lionsklubber har gått sammen og støttet rideklubben med tilsammen 12500,- øremerket hjertestarter. 


0 Kommentar

Les om Skedsmo Rideklubb på Dressur så klart!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Nov 2019

På hjemmesiden til Dressur Så Klart! kan du lese om Skedsmo Rideklubb og årets siste rekruttarrangement: Halloween dressur

http://www.dressursaklart.no/?p=38841


0 Kommentar

Skedsmo Rideklubb - mer enn vår hovedarena på Sørum Fritidsgård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Nov 2019

Skedsmo Rideklubb har sin hovedarena på Sørum Fritidsgård. Her har vi vår egen klubbstall, men klubben er så mye mer enn bare Sørum Fritidsgård og det som skjer på vår hovedarena.

Av våre over 300 medlemmer er det kun en liten andel som hver dag er oppstallet og aktive på Sørum Fritidsgård. En stor andel er oppstallet på staller andre steder i distriktet. Vi ønsker derfor å bli bedre kjent med både staller og aktiviteter som huser våre medlemmer rundt om på Romerike. 

Bråthen Gård - AurskogWærhaug Gård - SkedsmokorsetVi har oversikt over mange staller i området som huser medlemmer fra Skedsmo Rideklubb oppstallet, men vi ønsker deres innspill på hvem vi kan besøke for å bli bedre kjent med både medlemmer, aktivitetstilbud og staller i området.  

Send en mail til mari@sked.no eller legg igjen en melding på facebooksidene våre så svinger vi innom for en hyggelig prat

Stall Hekner - FjerdingbyStall Uller - Rælingen


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline