Hööks All in Cup 2019 - Rekrutt Sprang 31.03.2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 18. Mar 2019

Skedsmo Rideklubb & Sørum Fritidsgård i samarbeid med Hööks på Skedsmokorset, inviterer til All-in Cup i 2019. Dette er rekrutt arrangement for de yngste. 

All - in skal gi en innføring i flere disipliner og gjøre rytter og hest mer allsidig. Det er totalt 4 runder i 2019 - Sprang, dressur, Sørum Derby og Halloween dressur. Første runde i sprang går søndag 31. mars 2019. . 

Arrangementet er åpent for alle Skedsmo Rideklubbs medlemmer under 18 år, samt ryttere med funksjonshemminger. Rideskoleryttere og Stallgjengen ved Sørum Fritidsgård kan låne skolehest. Ryttere fra Ridefysioterapien kan overstige 18 år.

Påmeldingsfrist fredag 22. mars

Fullstendig invitasjon finner du her: Rekrutt Sprang 31.03.2019.pdf

En spesiell takk til vår samarbeidspartner Hööks på Skedsmokorset som bidrar til All-in Cup 2019Årsmøtet 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 18. Mar 2019

Takk til de som møtte opp på årsmøtet i forrige uke og ikke minst takk for alle innspill og gode diskusjoner. en spesiell takk til Marianne Saga som sto for den fantastiske serveringen! 

Vedlagt finner dere årsmeldingene i sin helhet om dere ønsker å lese de i ro og fred. Vedlagt finner dere også oversikt over valgt styre, valgkomite og revisorer. Vi ønsker Åse Kjustad Eriksson velkommen inn i styret og ser fram til et 2019 med masse aktivitet og positivitet. 


Årsberetning 2019.pdf

Organisasjonsplan 2019.pdf
Siste runde i Sørum Cup Sprang avlyst!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Mar 2019

Vedrørende D-stevne i sprang m/finale i Sørum Cup søndag 17. mars - så vil klubben følge NRYFs anbefalinger om karantenetid fram til om med 17. mars. Ettersom ridehuset er fullbooket kan det se ut til at finalen i cupen må legges til D-stevnet 12/5 - men vi undersøker andre løsninger. Oppdatert info kommer.Årsmøte, organisasjonsplan og valgkomiteens instilling

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Mar 2019

Vi minner om Årsmøte i Skedsmo Rideklubb Onsdag 13.03.2019 klokken: 19.30 

NB: Årsmøtet avholdes i i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Fullstendig innkalling og agenda finner du her:

INNKALLING ÅRSMØTE I SKEDSMO RIDEKLUBB 2019.docx

Oversikt over organisasjonen og valgkomiteens innstilling finner du her: organisasjonsplan årsmøte 2019.pdf

Velkommen! Sponsoravtale med KS Hestesport

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Feb 2019

KS Hestesport går inn som "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben i 2019. Skedsmo Rideklubb har formalisert en avtale med butikken som har vært en betydelig samarbeidspartner gjennom mange år. Vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.
Litt om avtalen: 

KS Hestesport vil være tilstede med stand på et utvalg av våre stevner gjennom sesongen. De vil også være profilert på stevneplassen, våre nettsider og på facebook. KS Hestesport vil arrangere lukkede "medlemskvelder" i butikken på Skedsmokorset med gode tilbud - kun for medlemmer. Invitasjon vil bli lagt ut på hjemmesider og på medlemsiden til klubben på FB.

Alle Skedsmo Rideklubb sine medlemmer får 10 % på kjøp i butikken. Gyldig medlemskort må kunne forevises for å få rabatt. (Dette finner du i MinIdrett)

Klubben har forøvrig utarbeidet pakker og profileringsmuligheter i forskjellige størrelser som nå kan brukes for å gjøre sponsoravtaler. Disse finner du under KLUBBEN - SPONSORER. Her kan du lese mer om de forskjellige mulighetene som finnes. 

Vi takker for støtten fra KS Hestesport og håper våre medlemmer benytter både netthandel og butikken som ligger sentralt på Skedsmokorset. 
Levert av IdrettenOnline