Skedsmo Rideklubb tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet til NRYF

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Jul 2019

Skedsmo Rideklubb ønsker å utvikle seg videre som klubb og gjøre et løft gjennom deltakelse i NRYF's klubbsatsingsprogram.  Vi har nå fått bekreftet at vi er tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet.

Vi ønsker å fortsette å ha fokus både på bredden og på de som satser i sporten. Vi ønsker å kunne arrangere enda bedre stevner og tilby enda bedre treningsmuligheter for medlemmene. 

Visjonen til Norges Rytterforbund er «Rytterglede for alle». For å få til dette ønsker NRYF å styrke klubbene gjennom systematisk klubbutvikling med dyktige klubbveiledere. Klubbsatsingsprogrammet legger opp til en systematisk utvikling av rideklubben basert på idrettens organisasjonshjul, hvor klubbene vil bli tilbudt støtte og bistand innenfor følgende områder: anlegg, organisasjon, trenere, ledere, arrangement og aktivitetstilbud. 

Programmet består av to nivåer – Satsingsklubb og Veiviserklubb – og de utvalgte klubbene, sammen med NRYF, jobber for å nå gitte mål innenfor hvert område. Klubben får ved opptak i programmet en klubbveileder som skal følge klubben gjennom prosessen. Les mer om klubbsatsingsprogrammet og hvilke kriterier som legges til grunn for godkjenning her: Dette er NRYFs Klubbsatsingsprogram.pdf


Skedsmo Rideklubb ønsker i tråd med Norges Rytterforbunds visjon å tilby: 

Rytterglede for alle – på alle nivåer uavhengig av alder og kjønn!

Å gi rytterglede for alle medfører et stort samfunnsansvar. Dette ønsker vi i Skedsmo Rideklubb å ta på alvor og utvikle. Ridning er en unik inkluderingsarena, hvor alle er velkomne, uavhengig av alder og kjønn. I tillegg bidrar ridning til fysisk aktivitet, sosial deltakelse, trivsel, god psykisk og fysisk helse. 

Har du lyst til å bidra til å gjøre Skedsmo Rideklubb enda bedre? 

Det arrangeres Kick Off på et utvalgt hotell i Oslo helgen 30. aug-1. sept. Vi ønsker engasjerte medlemmer som kunne tenke seg å være med å bidra i denne prosessen velkommen til å melde sin interesse og eventuelt også delta på kick off. 

Send mail til leder@sked.no  
Bronse lag j/yr til Mathilde

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Jul 2019

Det ble edelt metall til Mathilde Sanders og Carfina fra Skedsmo rideklubb og det norske junior/young rider laget under Nordisk-baltisk mesterskap 2019. Etter at de to klassene var avgjort individuelt og poengene telt opp ble det bronse til det norske laget, hårfint foran Danmark. Gullet gikk til Finland og sølv til Sverige. Gratulerer igjen!
 
Julia Hammer plassert individuelt!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Jun 2019

Julia Hammer med hesten Vimogaardens Ricca Donna presterte også sterkt under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur. De ble plassert i fredagens individuelle konkurranse for juniorer. En flott 7. plass av totalt 25 startende. De oppnådde 66,961%. Julia red finale søndag til en flott 13. plass og med over 68% i freestyle konkurransen. Gratulerer med strålende resultater!

Mathilde Merethe Klarsson gjennomførte også med over 60 % i sine starter, men nådde ikke helt opp til premiebordet denne gang. 

Fullstendige resultater ligger på Equipe 

Mathilde Sanders plassert under Nordisk

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Jun 2019

Mathilde Sanders og Carfina 3 red seg opp til en fantastisk 9 plass i Nordisk feltritt som akkurat er avsluttet i Danmark. Totalt 35 ekvipasjer var med i kampen om tittelen som nordisk mester. Mathilde lå som nummer 34 etter dressuren, men en feilfri terrengrunde og kun 4 feil på sprangprøven løftet de oppover resultatlisten. Feltritt er ikke slutt før alle tre grener er gjennomført! De ble tilslutt beste norske ekvipasje i sin klasse! Fantastisk! Vi gratulerer!

Mathilde ble dermed også plassert som nummer 15 av totalt 57 startende i den åpne klassen! 

Vi kommer tilbake med mer info fra mesterskapet! Rytterstøtte til internasjonale mesterskap

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Jun 2019

I forbindelse med det nylige annonserte uttaket til Nordisk - Baltisk mesterskap i Danmark ønsker Skedsmo Rideklubb  å informere om at klubben har et vedtak om å gi rytterstøtte ved deltakelse i internasjonale mesterskap. Støtten deles ut basert på mottak av søknad til klubben fra aktuell rytter. I forbindelse med dette ønsker vi å oppfordre ryttere som representerer Skedsmo Rideklubb og Norge i en slik mesterskapssammenheng om å søke rideklubben om støtte. Send din søknad til klubben på mail til leder@sked.no Levert av IdrettenOnline