Dugnad - Himmelspretten feltrittstevne nærmer seg

Postet av Skedsmo Rideklubb den 24. Mai 2019

Alle som synes feltritt er tre ganger så gøy, liker å bidra til aktivitet i rideklubben, ønsker litt trim i frisk luft eller har andre gode grunner: førstkommende lørdag kl. 13. 00 til kl. 15.00 satser vi på kjempestort fremmøte og vi ordner til Himmelspretten feltrittstevnet i løpet av to timer. Arbeidsoppgaver deles ut av banebyggere Tom Bartnes og TD, Elin har arbeidsoppgaver klare 12.45. Nb! Om noen har en kantklipper eller annet flott klippeutsyr, ta gjerne med. Regnet gjør virkelig susen. Vi gleder oss til årets første feltrittstevne som arrangeres 30. mai. Hööks Skedsmokorset

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Hööks på Skedsmokorset sponser våre rekruttarrangementer som er et samarbeid mellom Skedsmo Rideklubb & Sørum Fritidsgård. Dette er rekrutt arrangement for de yngste. 


All - in skal gi en innføring i flere disipliner og gjøre rytter og hest mer allsidig. Det er totalt 4 runder Hööks All In Cup i 2019 - Sprang, dressur, Sørum Derby og Halloween dressur. 

Arrangementet er åpent for alle Skedsmo Rideklubbs medlemmer under 18 år, samt ryttere med funksjonshemminger. Rideskoleryttere og Stallgjengen ved Sørum Fritidsgård kan låne skolehest. Ryttere fra Ridefysioterapien kan overstige 18 år.

Feiring Bruk Gullsponsor 2019 og 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Vi har formalisert en sponsoravtale med Feiring Bruk for 2019 og 2020. Feiring har i flere år bidratt inn til klubben og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass.


Feiring Bruk har inngått en avtale som Gull sponsor for 2019 og 2020. Den totale verdien er på 45.000 fordelt på de to årene. 

Bidraget fra Feiring ble tirsdag 7. mai levert i form av 8 lastebil med hengerlass med vasket sand fra Grefsrud til utebanen på Sørum. I tillegg leverer de grus til terrengbanen fra Bjøndalen Bruk. 

Jakhelln Gruppen Platinum Sponsor 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Vi har formalisert en sponsoravtaler med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen). Jakhelln Gruppen og har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass. 

Jakhelln Gruppen går inn som en av våre hovedsamarbeidspartnere med et Platinum sponsorbidrag i 2019. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand.  
Øie Eiendomsutvikling AS

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Takk til Øie Eiendomsutvikling som har sponset 100 cm klassen i Sørum Cup sprang 2019Levert av IdrettenOnline