Besøk på Wærhaug Gård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 24. Jan 2020

Besøk på Wærhaug Gård

Wærhaug Gård drives av Vigdis og vi tok turen innom en vindfull desemberdag. Her er et bilde av hovedhuset hvor «sjefen» bor.

 

Vi møtte flere Skedsmo-medlemmer og i ridehuset var Thia Elise Nielsen i fin galopp med dressurponnien Fly. Vi fikk ta et bilde av dem etter treningen.

 

This forteller at hun anslår at det er 10-15 medlemmer av klubben totalt blant oppstallørene.

Wærhaug gård har 26 hester totalt, fordelt på to staller. Her er hovedstallen med boksene i venstre fløy og utstyr og for i midten. 

 


Mens Thia rir tar Mari Stensrud oss med på en liten omvisning. «Lillestallen» er den eneste stallen som står igjen etter den tragiske brannen noen år tilbake – hovedstallbygget er nytt og lyst og flott og flesteparten av hestene står her. Her er det utøver i mange grener, dressur, sprang, mounted games, fridressur, feltritt og spansk dressur!

 


Thia forteller at det er organiserte dressurtreninger 3 dager i uken og sprang en dag. Wærhaug Gård har flotte turmuligheter i nærområdet og de har to utebaner og et ridehus som benyttes flittig. Thia sier at det beste med å stå på Wærhaug er det gode miljøet, gode rutiner som Vigdis har innarbeidet på alt og som fører til trivsel for både to- og firbente. 

Thia liker godt sprang, men har konkurrert i både sprang, dressur og feltritt. Med den nye ponnien Fly blir det nok mest dressur. Vi ønsker Thia lykke til med trening og stevner og tar gjerne turen igjen ved en annen anledning.

Hilsen Hilde og Monica0 Kommentar

Sponsoravtalen med KS Hestesport videreføres i 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 23. Jan 2020

Vi er veldig glad for å kunne videreføre sponsoravtalen med KS Hestesport for 2020. KS Hestesport vil også i 2020 være "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben. KS Hestesport er en betydelig samarbeidspartner og har vært det gjennom mange år. Vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.

Litt om avtalen: 

KS Hestesport vil være tilstede med stand på et utvalg av våre stevner gjennom sesongen. De vil også være profilert på stevneplassen, våre nettsider og på facebook. KS Hestesport vil arrangere lukkede "medlemskvelder" i butikken på Skedsmokorset for medlemmer og inviterte samarbeidspartnere. Invitasjon legges ut på hjemmesider og på medlemsiden på FB.

Skedsmo Rideklubb sine medlemmer får 10 % på kjøp i butikken. Gyldig medlemskort må kunne forevises for å få rabatt. (Dette finner du i MinIdrett) 0 Kommentar

NHF - Promotion Cup - uttak

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jan 2020


Skedsmo Rideklubb klatret tilslutt opp til en klar 2. plass i Promotion Cup som ble avsluttet søndag ved midnatt. Det var spennende å følge med helt inn til slutt. Den endelige resultatlisten finner du her. 


Med 2 plass i promotion cup er vi så heldig at vi kan sende 5 ponnier til stall Lie Hvalen PonniCup, 2 hester til Skoies dressur cup og 1 hest i Amateur Challenge - inkludert en singel VIP billett som skal brukes av rytter i Amateur Challenge.


Følgende ryttere er tatt ut til å ri og representere Skedsmo Rideklubb: 

Stall Lie Hvalen ponnicup:

Emilie Lid Lindahl med Move on Lady Primrose (kat 1)

Maiken Vandbakk Dragerengen med Lids Armani (kat 3, rir på kat 2 premisser)

Linnea Sjørbotten Jordet med Aagaards´s Beauty (kat 2)

Mathea Halsan med Davino (kat 2)

Martine Bunæs Sørensen med SR Cherokee Charlie (Kat 1)


Skoies dressurcup

Marte Tveit Igland med Samanta Fox

Lise Johanne Pedersen med La Tresô


Amateur Challenge - Gold Tour 

Marte Heistad med Cabaris 


Gratulerer til alle - vi gleder oss til å følge dere under NHF! 


Om uttaksprosessen

Det blir alltid endel spekulasjoner og engasjement rundt slike uttak og vi ønsker derfor å være åpne med hvilke kriterier som er lagt til grunn for dette uttaket til NHF: 

  1. Resultater  på aktuelle høyder hvorav L/E stevner teller mer enn D stevner, deretter UK, K etc.i 2019 (og eventuelt 2020), om likt 
  2. Feil og tid før feil og stil, om likt
  3. Generell erfaring og sannsynlighet for å få en fin opplevelse på NHF for ekvipasjen, om likt
  4. Ekvipasjens (m fam) innsats for klubben i dugnader mm

Sportslige resultater skal veie tungt, men andre elementene er også viktige for klubben i denne vurderingen. 

Når det gjelder dette uttaket så var det stort sett greit å skille ekvipasjene basert på resultat både til Stall Lie Hvalen ponnicup og Skoies Dressur. Til Amateur Challenge derimot, var rytterne så jevne at vi ikke klarte å skille klart mellom de 2 beste totalt sett. Begge ville vært gode representanter for Skedsmo Rideklubb og begge hadde fortjent å ri basert på uttakskriteriene over. Vi har involvert de 2 rytterne i prosessen og de vet hva som har ligget til grunn for likeplasseringen. Plassen ble tilslutt avgjort ved trekning på Sørum FG i dag kl 13.00.

Vi ønsker å understreke at dette er en mulighet vi som klubb har fått som er basert på våre medlemmers og støttespilleres kjøp av billetter til NHF. En mulighet vi skal forvalte på vegne av våre medlemmer. Ett fåtall av rideklubbens ryttere får muligheten til å delta og representere klubben sin på et internasjonalt arrangement. Det er ingen selvfølge å bli tatt ut, og for mange vil dette være en opplevelse for livet. Samtidig skal vi ikke glemme at noen av våre "lagkamerater" sitter igjen og er skuffet for at man denne gangen ikke nådde helt opp eller ikke var kvalifisert. 

Klubben velger å være åpne rundt dette uttaket for å unngå spekulasjoner og meningsutvekslinger. Noe vi forstår det har vært endel av. Vi forstår at alle ikke nødvendigvis er enige i avgjørelsen, men vi oppfordrer da til å sende eventuelle innsigelser, innspill og kommentarer til styret eller sportskomiteer, istedenfor å diskutere dette på "stallgangen". 

Vi retter også en takk til sportskomiteer og involverte personer som har gjort det mulig at vi i Skedsmo Rideklubb nå får sende så mange ryttere til NHF!


0 Kommentar

Skedsmo Rideklubb sertifisert som Rent IL

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Jan 2020


Rent IL er et program for idrettslag tilknyttet særforbund underlagt Norges idrettsforbund (NIF).

Skedsmo Rideklubb er sertifisert som Rent Idrettslag pr. 17.01.2020

Rent Idrettslag er et program fra Antidoping Norge – med Norges Idrettsforbund som samarbeidspartner. 

Som Rent Idrettslag har vi et særskilt ansvar for å spre gode holdninger og kunnskap om antidoping gjennom klare mål og handlinger. Vi skal sammen ta ansvar for idrettslagets holdningskapende arbeid, lage og gjennomføre en målrettet handlingsplan og jobbe for et sunt og dopingfritt miljø. 

Les mer om Skedsmo Rideklubbs handlingsplan og antidopingpolicy under fanen KLUBBEN - RENT IDRETTSLAG


0 Kommentar

Jakhelln Gruppen Platinum Sponsor 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 17. Jan 2020

Vi er veldig glade for at sponsoravtalen med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) er videreført. Jakhelln Gruppen har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er veldig glad for å at vi har de med på laget også inn i 2020.  

Jakhelln Gruppen er en av våre hovedsamarbeidspartnere med et Platinum sponsorbidrag i 2020. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand.  


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline