Tilbud til foreninger som deltok på Lokalbidraget

Postet av Skedsmo Rideklubb den 29. Nov 2019

Tilbud til foreninger som deltok på Lokalbidraget

Alle voksne medlemmer i foreninger som deltok på Lokalbidraget 2019 får spesielt gode vilkår i LillestrømBanken.

- Boliglån fra 2,85 %
 - Gratis etableringsgebyr ut året.

Eksempel på lån av 2 millioner innenfor 60 % av boligens verdi.
 Effektiv rente 2,96 %, 2 mill over 25 år, Totalt: 2.819.678,-.

Tilbudet gjelder ut 2019 og forutsetter medlemskap i forening som deltok på Lokalbidraget 2019. Kredittvurdering legges til grunn og tilbudet beregnes individuelt.

Kontakt oss på telefon 63 80 42 00 for å komme i kontakt med en rådgiver, eller send en epost til post@lillestrombanken.no


0 Kommentar

Stall Uller Gård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 25. Nov 2019

I dag har vi tatt turen til Stall Uller Gård i Rælingen. Gården ligger idyllisk til med en nydelig utsikt over Øyeren, bare 15 minutter fra Lillestrøm. Det er Kari Sidsel Smedstad og mannen hennes Pål som eier gården. 


 

Vi huker tak i Skedsmo-medlem Gunn Skovholt når hun er ferdig med dagens trening. Gunn har drevet stallen på Uller Gård i mange år. Hun er litt usikker, men mener det er rundt 8-10 år siden hun tok over driften, den gang sammen med Rebecca Helene Jønsberg.


Stall Uller har totalt plass til 20 hester, men i dag er det kun 7 hester på stallen. Vi ønsker oss flere nye to- og firbente venner, sier Gunn. Her er det veldig fint for hestene, de trives med at det er stille og rolig og de elsker de store gresspaddockene de går på om sommeren. Også har vi et veldig godt stallmiljø!

Det er i dag 3 Skedsmo-medlemmer på Stall Uller, og stallen har stort sett satsende dressurryttere på ulike nivå. Gunn har ukentlige treninger med både oppstallører og folk som kommer utenifra. Gunn er utdannet trener 2 og dressurdommer 4, og har hjulpet mange ryttere til å nå sine mål. Det holdes også helgekurs med ulike trenere, her har både Ellen Birgitte Farbrot og Lasse Kasparek Hestengen vært jevnlig.


Vi spør Gunn hva det beste med å stå oppstallet på Stall Uller er, og hun svarer fort at det er utrolig deilig med så god tilgang til ridehus da det ikke er noen rideskole på gården. Og akkurat i disse dager er det spesielt deilig da det regner uavbrutt. 

 

 

Videre er det flotte turmuligheter, man kan ri helt opp til Myrdammen om man vil. Vi har et flott ridehus på 20 * 70, med noe hindermateriell og en stor utebane som benyttes mest om sommeren. Alle hestene har grusede paddocker med opplegg til varmebøtte om vinteren, og igjen kan de stå på gress om sommeren, alene eller sammen – alt ettersom hva man ønsker. 

 

 

Monica & Hilde

 

 


0 Kommentar

Gavesjekk på 32.000 i Lokalbidraget

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Nov 2019

For 5. året på rad skal LillestrømBankens kunder fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter i det som kalles Lokalbidraget. Lokalbidraget handler først og fremst om at LillestrømBanken ønsker å gi en del av overskuddet sitt, tilbake til samfunnet.  

Det er stemmer fra bankens kunder som avgjør størrelsen på midlene som blir delt ut til de forskjellige prosjektene. Den 12. november var det duket for utdeling av årets Lokalbidrag på gavegalla i Lillestrøm. 

Skedsmo Rideklubb mottok en sjekk på 32.000 basert på alle dere som har stemt på oss. Det er helt fantastisk og vi takker for alle stemmer vi har mottatt. Til sammenlikning fikk vi i 2018 tildelt i overkant av 10.000,- så her er det ingen tvil om at vi har engasjerte medlemmer! 


0 Kommentar

45 års jubileum på Fratelli

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Nov 2019

7. november 1974 ble Skedsmo Rideklubb stiftet og har siden vært i drift med hovedarena på Sørum Fritidsgård. I 2019 ble klubben 45 år og dette ble 9. november feiret med jubileumsmiddag på Fratelli og etterfest på Lillestrøm Bar. 

Totalt 68 av klubbens nåværende og tidligere medlemmer var påmeldt for å feire klubben. 

Tone - kveldens toastmaster, loset oss gjennom kvelden med mimring, gamle historier og ikke minst "hestens skål". For oss som kanskje ikke har vært med i klubben så lenge, var det gøy med tilbakeblikk fra klubbens eget blad "På bittet" og Tore Fjærgård sin beretning om klubben før og nå.  

Vi takker alle for en hyggelig kveld og håper å bringe tilbake noen gamle tradisjoner i 2020. 
0 Kommentar

Hjertestarter fra Lions

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Nov 2019

Takk til Lions for støtte til innkjøp av Hjertestarter til Skedsmo Rideklubb. 3 Lionsklubber har gått sammen og støttet rideklubben med tilsammen 12500,- øremerket hjertestarter. 


0 Kommentar

Les om Skedsmo Rideklubb på Dressur så klart!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 5. Nov 2019

På hjemmesiden til Dressur Så Klart! kan du lese om Skedsmo Rideklubb og årets siste rekruttarrangement: Halloween dressur

http://www.dressursaklart.no/?p=38841


0 Kommentar

Skedsmo Rideklubb - mer enn vår hovedarena på Sørum Fritidsgård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Nov 2019

Skedsmo Rideklubb har sin hovedarena på Sørum Fritidsgård. Her har vi vår egen klubbstall, men klubben er så mye mer enn bare Sørum Fritidsgård og det som skjer på vår hovedarena.

Av våre over 300 medlemmer er det kun en liten andel som hver dag er oppstallet og aktive på Sørum Fritidsgård. En stor andel er oppstallet på staller andre steder i distriktet. Vi ønsker derfor å bli bedre kjent med både staller og aktiviteter som huser våre medlemmer rundt om på Romerike. 

Bråthen Gård - AurskogWærhaug Gård - SkedsmokorsetVi har oversikt over mange staller i området som huser medlemmer fra Skedsmo Rideklubb oppstallet, men vi ønsker deres innspill på hvem vi kan besøke for å bli bedre kjent med både medlemmer, aktivitetstilbud og staller i området.  

Send en mail til mari@sked.no eller legg igjen en melding på facebooksidene våre så svinger vi innom for en hyggelig prat

Stall Hekner - FjerdingbyStall Uller - Rælingen


0 Kommentar

Stem på Skedsmo Rideklubb i "klubben i mitt hjerte" konkurransen

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Nov 2019

Stem på Skedsmo Rideklubb i "Klubben i mitt hjerte" konkurransen!

Alle penger som samles inn vil gå til nye dommerboder på utebanen på Sørum Fritidsgård!

Vil du hjelpe oss å støtte en god sak? Rideklubben vår er med på Klubben i mitt hjerte-konkurransen (28. oktober – 8. november) der klubben som samler inn flest stemmer kan vinne 1. premien på 100 000 kroner!

I tillegg til hovedkonkurransen kan vi delta i to daglige trekninger med 10 000 kr i premie, hver dag konkurransen pågår: 

  • Stemmetrekning: Hver dag trekkes én vinner fra lagene som har mottatt minst 50 stemmer samme dag.
  • Innsamlingstrekning: Hver dag trekkes én vinner fra lagene som har samlet inn over 2000 kr totalt på spleisen sin.

https://www.spleis.no/project/89000

Klubben i mitt hjerte støtter idrettslag over hele Norge og heier på arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir.

Hvordan kan du hjelpe oss?

Stem på og støtt spleisen vår for å hjelpe klubben vår i konkurransen! Husk at du kan stemme hver dag :)


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline