Sponsoravtale med KS Hestesport

Postet av Skedsmo Rideklubb den 27. Feb 2019

KS Hestesport går inn som "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben i 2019. Skedsmo Rideklubb har formalisert en avtale med butikken som har vært en betydelig samarbeidspartner gjennom mange år. Vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.

Litt om avtalen:

KS Hestesport vil være tilstede med stand på et utvalg av våre stevner gjennom sesongen. De vil også være profilert på stevneplassen, våre nettsider og på facebook. KS Hestesport vil arrangere lukkede "medlemskvelder" i butikken på Skedsmokorset med gode tilbud - kun for medlemmer. Invitasjon vil bli lagt ut på hjemmesider og på medlemsiden til klubben på FB.

Alle Skedsmo Rideklubb sine medlemmer får 10 % på kjøp i butikken. Gyldig medlemskort må kunne forevises for å få rabatt. (Dette finner du i MinIdrett)

Klubben har forøvrig utarbeidet pakker og profileringsmuligheter i forskjellige størrelser som nå kan brukes for å gjøre sponsoravtaler. Disse finner du under KLUBBEN - SPONSORER. Her kan du lese mer om de forskjellige mulighetene som finnes.

Vi takker for støtten fra KS Hestesport og håper våre medlemmer benytter både netthandel og butikken som ligger sentralt på Skedsmokorset.

KS Hestesport Platinum sponsor 2019

KS Hestesport går inn som "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben for 2019 gjennom en formalisert avtale med klubben. KS Hestesport har vært en betydelig samarbeidspartner gjennom mange år og vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.

KS Hestesport vil være tilstede med stand på et utvalg av våre stevner gjennom sesongen. De vil også være profilert på stevneplassen, våre nettsider og på facebook. KS Hestesport vil arrangere lukkede "medlemskvelder" i butikken på Skedsmokorset for medlemmer og inviterte samarbeidspartnere. Invitasjon legges ut på hjemmesider og på medlemsiden på FB.

Norwegian Horse Festival 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Feb 2019

Norwegian Horse Festival på Norges Varemesse er nå historie. Det var et flott arrangement totalt sett og ikke minst for de 4 rytterne som ble valgt ut til å representere Skedsmo Rideklubb gjennom Promotion Cup. En stor heiagjeng fra Skedsmo Rideklubb samlet seg også på tribunene når de 4 jentene var i aksjon i sine klasser.

Yngst var Thia Nielsen (12 år) med ponnien Mohito som deltok i Stall Lie Hvalen ponni cup. Ekvipasjen gjennomførte to feilfrie innledende runder med over 70 i stilpoeng. I finaleomgangen ble det 4 feil, men totalt sett en strålende oppvisning av den unge ekvipasjen.

Camilla Sønsteby Holen og Valiero deltok i Skoies dressur Cup. De red til en flott 2. plass første dag hvor konkurransen gikk i LA. I finalen ble det første uplasserte på ekvipasjen og en flott 3. plass. Finalen gikk i MB.

Isabella Olsen med Lavintos og Marte Bartnes med Cabaris deltok begge i Skoies Cup sprang. Første omgang ble det clear round på Marte, mens Isabella dessverre fikk 4 feilpoeng i 1.10 klassen.

Dag 2 gikk klassen i 1.15 cm. Her ble det 4 feil på Marte - noe som holdt til en 8. plass og plassering i klassen. Isabella ble nr. 18 med 8 feilpoeng.

Marte red finalen i 1.20 på lørdag og med 4 feil holdt det til en fin 10. plass i klassen.. kun noen sekunder fra plassering.

Vi gratulerer alle med en flott innsats under Norwegian Horse Show 2019.

Fullstendige resultater finner du her: Resultater NHF 2019

Sørum Cup 2. runde sprang

17. februar gikk 2. runde av Sørum Cup i Sprang. Rekordmange startende denne gangen også - hele 115 starter fordelt på klasser fra 40 cm til 110 cm. Til premieutdeling i 90 cm kom også presidenten i NRYF Tore Sannum og selveste Tore Fjærgaard for å dele ut rosetter og klemmer. Vi retter en stor takk til alle som bidro til et vellykket stevne. Vel blåst!

Det er stor spenning før siste runde skal avvikles i mars. Hvem går av med seieren i de forskjellige Cup klassene?

Her finner du foreløpige restulater i cupen: Foreløpig resultat Sørum Cup sprang

Resultater fra stevnet finner du her: Resultatliste Horsepro

Innkalling til Årsmøte i Skedsmo Rideklubb

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Feb 2019

Onsdag 13.03.2019 klokken: 19.30 kalles det inn til Årsmøte i Skedsmo Rideklubb.

Årsmøtet avholdes i i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

Fullstendig innkalling og agenda finner du her:

INNKALLING ÅRSMØTE I SKEDSMO RIDEKLUBB 2019.docx

Velkommen!

Sørum Cup Dressur - 2. omgang

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Feb 2019

Søndag gikk allerede 2. runde av Sørum Cup i Dressur på Sørum Fritidsgård. Med strålende vintervær, gode temperaturer og sol ble det et veldig hyggelig stevne. Mange startende og mye bra ridning, blide ryttere og ikke minst hyggelige hjelpere som stiller opp for Skedsmo Rideklubb. Takk til alle for en hyggelig dag.

Resultater fra stevnet finner du her: Resultater fra stevnet

Foreløpige resultater i Sørum Cup finner du her: Foreløpige resultater i Sørum Cup