Dugnad - Himmelspretten feltrittstevne nærmer seg

Postet av Skedsmo Rideklubb den 24. Mai 2019

Alle som synes feltritt er tre ganger så gøy, liker å bidra til aktivitet i rideklubben, ønsker litt trim i frisk luft eller har andre gode grunner: førstkommende lørdag kl. 13. 00 til kl. 15.00 satser vi på kjempestort fremmøte og vi ordner til Himmelspretten feltrittstevnet i løpet av to timer. Arbeidsoppgaver deles ut av banebyggere Tom Bartnes og TD, Elin har arbeidsoppgaver klare 12.45. Nb! Om noen har en kantklipper eller annet flott klippeutsyr, ta gjerne med. Regnet gjør virkelig susen. Vi gleder oss til årets første feltrittstevne som arrangeres 30. mai. 


0 Kommentar

Hööks Skedsmokorset

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Hööks på Skedsmokorset sponser våre rekruttarrangementer som er et samarbeid mellom Skedsmo Rideklubb & Sørum Fritidsgård. Dette er rekrutt arrangement for de yngste. 


All - in skal gi en innføring i flere disipliner og gjøre rytter og hest mer allsidig. Det er totalt 4 runder Hööks All In Cup i 2019 - Sprang, dressur, Sørum Derby og Halloween dressur. 

Arrangementet er åpent for alle Skedsmo Rideklubbs medlemmer under 18 år, samt ryttere med funksjonshemminger. Rideskoleryttere og Stallgjengen ved Sørum Fritidsgård kan låne skolehest. Ryttere fra Ridefysioterapien kan overstige 18 år.
0 Kommentar

Feiring Bruk Gullsponsor 2019 og 2020

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Vi har formalisert en sponsoravtale med Feiring Bruk for 2019 og 2020. Feiring har i flere år bidratt inn til klubben og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass.


Feiring Bruk har inngått en avtale som Gull sponsor for 2019 og 2020. Den totale verdien er på 45.000 fordelt på de to årene. 

Bidraget fra Feiring ble tirsdag 7. mai levert i form av 8 lastebil med hengerlass med vasket sand fra Grefsrud til utebanen på Sørum. I tillegg leverer de grus til terrengbanen fra Bjøndalen Bruk. 
0 Kommentar

Jakhelln Gruppen Platinum Sponsor 2019

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Vi har formalisert en sponsoravtaler med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen). Jakhelln Gruppen og har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass. 

Jakhelln Gruppen går inn som en av våre hovedsamarbeidspartnere med et Platinum sponsorbidrag i 2019. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand.  0 Kommentar

Øie Eiendomsutvikling AS

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Takk til Øie Eiendomsutvikling som har sponset 100 cm klassen i Sørum Cup sprang 2019


0 Kommentar

Circkle K E6 Berger

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Takk til Circle K E6 Berger som står for vaffelrøre, funksjonærmat og drikke under de 3 rundene av Sørum Cup Sprang. 
0 Kommentar

D-Stevne Dressur og Sprang 11. og 12. mai

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Takk for en fantastisk fin stevnehelg på Sørum! For en gjeng som har stått på hele helgen for å gjennomføre 2 fine stevnedager i både regn, vind og sol. 

Fredag kveld ble railen bygget. Ny masse var fylt på ridebanen og værgudene vannet det de kunne. Flinke folk drenerte bort vann og bygget rail til lørdagens stevne. 

Lørdag morgen var alt klart for dressur og stevnet var helt fulltegnet med 78 ekvipasjer til start! Blide, flinke ekvipasjer og ett fantastisk stevnemannskap trosset værgudene og det ble en finfin stevnedag tiltross for litt regn. Det ble gjennomført klasser fra LC til MB, inkludert en FH klasse. Dette var også 2. runde i OARK Cup. 

Resultater fra dressuren finner du her: Resultatliste Horsepro Dressur

Søndag tittet solen fram til sprangstevnet. Også her var det rekordmange startende med klasser fra 40 cm til og med 130 cm. 191 ekvipasjer stilte til start! Denne helgen ble også siste runde i Sørum cup sprang 2019 avsluttet.  

Takk til Circle K E6 Berger som har stått for vaffelrøre, funksjonærmat og drikke under de 3 rundene av Sørum Cup Sprang. 

Takk også til Øie Eiendomsutvikling som har sponset 100 cm klassen under Sørum Cup 2019.

 

Resultater fra Sørum Cup sprang finner du her: Resultater Sørum Cup Sprang 2019.jpg

Resultatater fra Sprangstevnet finner du her: Resultatliste Horsepro Sprang 

Vi gratulerer alle startende med fine runder og takker alt frivillig mannskap som skaper fantastiske stevner på Sørum. 


0 Kommentar

Terrengtreninger på Sørum Fritidsgård

Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Mai 2019

Terrengtreninger på Sørum Fritidsgård hver tirsdag fra 17.00-20.00. Skedsmoryttere blir prioritert. påmelding på mail til sorumf@skedsmo.kommune.no 0 Kommentar

2 nye sponsorer på plass!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Mai 2019

I forbindelse med klargjøringen til utesesongen har vi formalisert 2 nye sponsoravtaler med henholdsvis Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) og Feiring Bruk. Både Jakhelln Gruppen og Feiring har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass.
Jakhelln Gruppen går inn som en av våre hovedsamarbeidspartnere med et Platinum sponsorbidrag i 2019. Den totale verdien er på 50.000,- og vil bli levert i form av tjenester, transport og maskinbistand. 


Feiring Bruk har inngått en avtale som Gull sponsor for 2019 og 2020. Den totale verdien er på 45.000 fordelt på de to årene. 


Bidraget fra Feiring ble tirsdag levert i form av 8 lastebil med hengerlass med vasket sand til utebanen på Sørum. I tillegg leverer de grus til terrengbanen. Jakhelln Gruppen stod for transport av varene som endel av sin avtale fra Feiring sine avdelinger på Grefsrud og Bjøndalen bruk. 

Vi takker ydmykt for støtten fra fra både Jakhelln Gruppen og Feiring Bruk. Det er helt fantastisk å få sånne leveranser levert helt inn på gården! Nå gleder vi oss til første utestevne som er allerede førstkommende helg. 
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline