Julia Hammer plassert individuelt!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Jun 2019

Julia Hammer med hesten Vimogaardens Ricca Donna presterte også sterkt under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur. De ble plassert i fredagens individuelle konkurranse for juniorer. En flott 7. plass av totalt 25 startende. De oppnådde 66,961%. Julia red finale søndag til en flott 13. plass og med over 68% i freestyle konkurransen. Gratulerer med strålende resultater!

Mathilde Merethe Klarsson gjennomførte også med over 60 % i sine starter, men nådde ikke helt opp til premiebordet denne gang. 

Fullstendige resultater ligger på Equipe 
0 Kommentar

Mathilde Sanders plassert under Nordisk

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Jun 2019

Mathilde Sanders og Carfina 3 red seg opp til en fantastisk 9 plass i Nordisk feltritt som akkurat er avsluttet i Danmark. Totalt 35 ekvipasjer var med i kampen om tittelen som nordisk mester. Mathilde lå som nummer 34 etter dressuren, men en feilfri terrengrunde og kun 4 feil på sprangprøven løftet de oppover resultatlisten. Feltritt er ikke slutt før alle tre grener er gjennomført! De ble tilslutt beste norske ekvipasje i sin klasse! Fantastisk! Vi gratulerer!

Mathilde ble dermed også plassert som nummer 15 av totalt 57 startende i den åpne klassen! 

Vi kommer tilbake med mer info fra mesterskapet! 


0 Kommentar

Rytterstøtte til internasjonale mesterskap

Postet av Skedsmo Rideklubb den 19. Jun 2019

I forbindelse med det nylige annonserte uttaket til Nordisk - Baltisk mesterskap i Danmark ønsker Skedsmo Rideklubb  å informere om at klubben har et vedtak om å gi rytterstøtte ved deltakelse i internasjonale mesterskap. Støtten deles ut basert på mottak av søknad til klubben fra aktuell rytter. I forbindelse med dette ønsker vi å oppfordre ryttere som representerer Skedsmo Rideklubb og Norge i en slik mesterskapssammenheng om å søke rideklubben om støtte. Send din søknad til klubben på mail til leder@sked.no 


0 Kommentar

Skedsmorytter til Nordisk Baltisk mesterskap i Feltritt

Postet av Skedsmo Rideklubb den 14. Jun 2019

Skedsmorytter Mathilde Sanders er tatt ut til å representere Norge i Feltritt under Nordisk Baltisk mesterskap i feltritt 26.  – 30. juni på Vilhelmsborg i Århus, Danmark i juniorklassen.  Gratulerer med uttaket!


0 Kommentar

Skedsmoryttere til Nordisk Baltisk mesterskap i dressur

Postet av Skedsmo Rideklubb den 14. Jun 2019

Skedsmorytterne Julia Hammer/ Vimogårdens Ricca Donna & Mathilde Merethe Klaesson / Sandbæks Rio-El (reservehest Don Rosso) er tatt ut til å representere Norge i Dressur jr og yr under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur 25.  – 30. juni på Vilhelmsborg i Århus, Danmark.  I tillegg er Heidi Christin Elvenes tatt ut som reserve i yr klassen! Gratulerer til alle med uttaket0 Kommentar

Amatørfotograf Helene Gjerde Aamdal

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jun 2019

Takk til Amatørfotograf Helene Gjerde Aamdal som stiller opp på stevner og tar fantastiske bilder. Hun stiller også med flotte premier. Besøk gjerne hennes facebook side og se etter bilder fra våre stevner. 


0 Kommentar

Lille Strøm Bar

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jun 2019

Takk til Lille Strøm Bar som bidrar med midler til bygging av et nytt terrenghinder til NM feltritt i september. Det blir spennende å se hva banebyggerne får til for den lokale baren i Lillestrøm Sentrum. 

Takk for bidraget! 


0 Kommentar

Lille Strøm Bar sponser nytt terrenghinder til NM

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jun 2019

Vi takker Lille Strøm Bar for støtten til utarbeidelse av et nytt terrenghinder til NM feltritt i september. Vi er spent på hva banebyggerne finner på for å profilere dere... Mon tro om det blir servering underveis for de startende i terrenget?

Takk for bidraget! 


0 Kommentar

Himmelspretten feltritt

Postet av Skedsmo Rideklubb den 7. Jun 2019

Skedsmo Rideklubb inviterte til Feltritt på ridesenteret i Lillestrøm, Sørum Fritidsgård i samarbeid med KS Hestesport, 30 mai. Dressur og sprang på formiddagen ble preget av mye regn, men tross alt blide deltakere og funksjonærer. Til terrenget valgte heldigvis værgudene å stanse regnet og vi kunne gjennomføre terrengdelen uten at noen ble våte, verken av regn eller fall i dammen. Det blir dressur og sprang på formiddagen, og terrengritt på jordet på ettermiddagen.

Rundt 80 var meldt til start i klassene Knøttecup og 80 cm for hest og ponni. 

"Endelig er beina i vater og hodet begynner å komme på plass igjen etter en fantastisk Himmelsprett!" sier stevneleder Nina Hjelle. "Tusen takk til alle som bidro med stor og smått i løpet av dagen! Ingen nevnte = ingen glemte, men formiddagens helt må nevnes: en ustanselig blid og serviceinnstilt syklist i regnet som fraktet protokoller ustanselig! Med sår hals og hoste smilte hun stadig vekk, og ved spørsmål om hvordan det gikk svarte hun at det gikk så fint for nå var det i hvert fall ikke pollen i lufta Nok er supert stevne hvor alt gikk på tiden, takket være alle dere frivillige funksjonærer i alle mulige roller Heia Skedsmo! En ekstra t\stor takk igjen til KS Hestesport for flotte premier i alle klasser! og til Amatørfotograf Helene Gjerde Aamdal for fine bilder til de beste mønstre hest!"0 Kommentar

Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 6. Jun 2019

Stem på Skedsmo Rideklubb på Lokalbidraget! LillestrømBankens kunder skal fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter, og Skedsmo Rideklubb er med. Er du en av bankens gode kunder, så har du stemmerett. Åpne mobilbank for å stemme på Skedsmo Rideklubb.Avstemmingen varer til 25. oktober, og Lokalbidraget deles ut på bankens gavegalla 12. November.


Les mer her: https://lillestrombanken.no/lokalbidraget  


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline