Et eventyr er over for Julia og Ricca Donna

Postet av Skedsmo Rideklubb den 30. Jul 2019

Hei 

Lørdag ettermiddag ble det klart - det ble ingen finaleplass på Ricca Donna og meg. Små marginer. Sånn er det i Dressur. 

EM 2019 er over, men følelsen, stoltheten og minnene tar jeg med meg! Ricca Donna og jeg danser videre mot nye mål!


Takk for følget!

Hilsen Julia


Vi i Skedsmo Rideklubb er utrolig stolte av ekvipasjen. Det er stort bare å få lov å ri EM og vi gratulerer så mye med fantastisk innsats. Vi setter også stor pris på at vi fikk være med på reisen hele veien og at dere delte dette med oss.. Gratulerer igjen!


0 Kommentar

Reisebrev fra EM i Italia - del 2

Postet av Skedsmo Rideklubb den 26. Jul 2019

Hei! 

Grytidlig i dag var vi igang med forberedelsene til ny konkurranse. Alt har gått etter planen hele veien og det ble enda en god runde i dag! Dessverre pådro vi oss 2 dyre feil😅 Synd, men vi strakk oss begge langt og satset i varmen☀️


68,8 % holdt til en 10 plass i dag, og med det gikk jeg foran 29 gode ekvipasjer😁


Ytterligere 39 ekvipasjer skal gjøre sitt beste i morgen før vi vet om vi får enda en mulighet til å ri her på flotte Horses Riviera Resort, Italy


Kryss fingrene sammen med oss!
Julia og Ricca Donna

0 Kommentar

Reisebrev fra EM i italia

Postet av Skedsmo Rideklubb den 25. Jul 2019

Hei!

Reisen gikk fint og Ricca Donna tåler både lange reiser og varmen godt! 

Hun har fått hvile så mye som mulig etter vi kom frem og hun var superfin på gårsdagens treningsøkt! 

Anlegget her, Horses Riviera Resort er utrolig stort og flott. Hestene står i faste staller har det fint selv om det er uvanlig varmt! 

Etter gårsdagens høytidelige åpningsseremoni, var vi klar.  Dagens konkurranse ble en «heit» opplevelse med stekende sol og godt over 30 grader. MEN vi klarte oss godt begge to og det smakte godt å bli belønnet med 70 % 

- en god start😅

Det var utrolig deilig å ta en dusj etterpå😂 Flinke hesten taklet det også❤️

På gjenhør!
Hilsen Julia og Team Hammer0 Kommentar

Julia Hammer tatt ut til EM!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 21. Jul 2019

Julia Hammer er tatt ut til å representere Norge i  FEI Dressage European Championships (U25, Young Riders, Juniors, Children) 

Mesterskapet arrangeres i SAN GIOVANNI IN MARIGNANO (ITA) 23-28 Juli 2019.

Ekvipasjen er godt på vei nedover Europa. Noen stopp har det blitt underveis og vi har fått løpende oppdateringer. Siste melding lyder: 

Hei!

Vi suser videre nedover Europa og sommerens høydepunkt! Årets ambisiøse mål er nådd og vi gleder oss til FEI Dressage European Championships for Juniors! 

Neste stop er SAN  GIOVANNI IN MARIGNANO. 

På gjenhør!

Hilsen 

Julia og Ricca Donna 

Vi ønsker Julia og teamet hennes lykke til og oppdaterer løpende! 


0 Kommentar

Skedsmo Rideklubb tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet til NRYF

Postet av Skedsmo Rideklubb den 2. Jul 2019

Skedsmo Rideklubb ønsker å utvikle seg videre som klubb og gjøre et løft gjennom deltakelse i NRYF's klubbsatsingsprogram.  Vi har nå fått bekreftet at vi er tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet.

Vi ønsker å fortsette å ha fokus både på bredden og på de som satser i sporten. Vi ønsker å kunne arrangere enda bedre stevner og tilby enda bedre treningsmuligheter for medlemmene. 

Visjonen til Norges Rytterforbund er «Rytterglede for alle». For å få til dette ønsker NRYF å styrke klubbene gjennom systematisk klubbutvikling med dyktige klubbveiledere. Klubbsatsingsprogrammet legger opp til en systematisk utvikling av rideklubben basert på idrettens organisasjonshjul, hvor klubbene vil bli tilbudt støtte og bistand innenfor følgende områder: anlegg, organisasjon, trenere, ledere, arrangement og aktivitetstilbud. 

Programmet består av to nivåer – Satsingsklubb og Veiviserklubb – og de utvalgte klubbene, sammen med NRYF, jobber for å nå gitte mål innenfor hvert område. Klubben får ved opptak i programmet en klubbveileder som skal følge klubben gjennom prosessen. Les mer om klubbsatsingsprogrammet og hvilke kriterier som legges til grunn for godkjenning her: Dette er NRYFs Klubbsatsingsprogram.pdf


Skedsmo Rideklubb ønsker i tråd med Norges Rytterforbunds visjon å tilby: 

Rytterglede for alle – på alle nivåer uavhengig av alder og kjønn!

Å gi rytterglede for alle medfører et stort samfunnsansvar. Dette ønsker vi i Skedsmo Rideklubb å ta på alvor og utvikle. Ridning er en unik inkluderingsarena, hvor alle er velkomne, uavhengig av alder og kjønn. I tillegg bidrar ridning til fysisk aktivitet, sosial deltakelse, trivsel, god psykisk og fysisk helse. 

Har du lyst til å bidra til å gjøre Skedsmo Rideklubb enda bedre? 

Det arrangeres Kick Off på et utvalgt hotell i Oslo helgen 30. aug-1. sept. Vi ønsker engasjerte medlemmer som kunne tenke seg å være med å bidra i denne prosessen velkommen til å melde sin interesse og eventuelt også delta på kick off. 

Send mail til leder@sked.no  0 Kommentar

Bronse lag j/yr til Mathilde

Postet av Skedsmo Rideklubb den 1. Jul 2019

Det ble edelt metall til Mathilde Sanders og Carfina fra Skedsmo rideklubb og det norske junior/young rider laget under Nordisk-baltisk mesterskap 2019. Etter at de to klassene var avgjort individuelt og poengene telt opp ble det bronse til det norske laget, hårfint foran Danmark. Gullet gikk til Finland og sølv til Sverige. Gratulerer igjen!
 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline