Postet av Skedsmo Rideklubb den 13. Sep 2020

Norgesmesterskap Feltritt 2020

Alle foto: Helene Gjerde Aamdal

Årets norgesmesterskap i feltritt på Sørum Fritidsgård. Ett vellykket arrangement og vel blåst til alle deltakere, sponsorer og frivillige som har stått på for å få dette til.

Etter to spennende stevnedager og hele tre delprøver der selve medaljekampen ble avgjort på sprangbanen denne søndagen, kan vi gratulere våre fire nye norgesmestere og øvrige medaljører i feltritt 2020.

Skedsmo Rideklubbs egen Andrea Løseth Moheim med Annaharvey Springbok gikk av med seieren og NM gull i Champion's H100 m/innlagt NM for Junior. Madelen Hansen Sørlie og Chasing Hilo og Just Møller med Goddess fullførte også denne klassen hvor endel ekvipasjer ble eliminert underveis.

I Høøks NM for ponni fikk Kine Aurora Helgesen med Seanmore Mercury en fin bronsemedalje med Kamilla Sæther Hovstø og ponnien Millifox Butterfly ble nummer 5.

I Lillestrøm Bar's CCN** med innlagt NM for Unge ryttere ble Rosa Helene Sabbasen med Lord Richello nummer 4 i NM og nummer 5 totalt i klassen.

I Nitteberg Bils NM senior hadde ikke Skedsmo Rideklubb noen deltakende ekvipasjer, men vi gratulerer Hans Bauer som nok en gang ble Norgesmester på Sørum.

KS Hestesport's 90 klassen hadde totalt 17 startende. Ingen mesterskapsklasse, men våre egne tronet på toppen. Lise Johanne Pedersen med La tresor vant klassen foran Ingeborg Berven Sundt og ballybolger Bestman. På 3. plass kom Eline Seime Molvig med Pinocchio og nummer 4 ble Maja Katinka Sørlid. Rett utenfor premieringen på en 6 plass kom Ingeborg Berven Sundt med sin andre hest Chandon Espirit. Det kan man vel rett og slett ikke kalle noe annet enn en real hjemmeseier :-)

Les hva Hestesport skriver om vårt arrangement her

Fotograf Helene Gjerde Aamdal var tilstede og tok bilder under hele arrangementet. Albumet fra helgens mesterskap finner du her: Helenes Album NM Feltritt sørum 2020