Arkiv


 • Gull til Skedsmo Rideklubb sitt hestelag under LagNM dressur

  Gull til Skedsmo Rideklubb sitt hestelag under LagNM dressur

  I helgen som var ble Lag NM i dressur arrangert på Fredriksborg hestesportssenter. Det var i år rekordstor deltagelse i mesterskapet, med 23 lag fra hele landet. Ekvipasjer fra nord-

  Les mer
 • Fire nye feltrittmestere kåret

  Fire nye feltrittmestere kåret

  Årets norgesmesterskap i feltritt på Sørum Fritidsgård er overstått. Ett vellykket arrangement og vel blåst til alle deltakere, sponsorer og frivillige.

  Les mer
 • Klubbmesterskap i Sprang - en liten stevnerapport

  Klubbmesterskap i Sprang - en liten stevnerapport

  To dagers sprangstevne med innlagt klubbmesterskap 5.- 6. september på Sørum Fritidsgård. Endelig var værgudene på vår side – og vi hadde et perfekt stevnevær hele helgen.

  Les mer
 • Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget fra 25. september

  Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget fra 25. september

  Lillestrømbanken - 2 millioner kroner skal deles utLillestrømbanken valgte å utsette Lokalbidraget da korona-viruset stengte ned landet, men nå er det åpnet opp på nytt og Skedsmo Rideklubb har registrert sitt sitt prosjekt på Lokalbidraget.

  Les mer
 • Uttak NM lag 2020 Dressur

  Uttak NM lag 2020 Dressur

  Skedsmo Rideklubb - NM Lag dressur 2020Dressurkomiteen i Skedsmo Rideklubb har gleden av å presentere uttaket til årets lag NM i dressur. Det var i år mange interesserte, og mange sv

  Les mer
 • Ny klubbtrener i sprang - Tom Vidar Leren Gjeldnes

  Ny klubbtrener i sprang - Tom Vidar Leren Gjeldnes

  Ukentlige klubbtreninger med Tom Vidar Leren GjeldnesSkedsmo Rideklubb har gjort avtale med Tom Vidar Leren Gjeldnes om faste, ukentlige klubbtreninger på Sørum fritidsgård hver tirsdag. Treningen vil foregå på Sørum Fritidsgård på tirsdager

  Les mer
 • NM gull og sølv for våre U25 jenter

  NM gull og sølv for våre U25 jenter

  Dressur NM på Biri Travbane på Gjøvik er over. Rekordmange ryttere fra Skedsmo Rideklubb deltok og for en fest det ble! Vi har tidligere nevnt Thia Elise Nielsen som tok gull i dag i ponniklassen for kategori II og III.Ikke nok med det, så fikk vi i går også

  Les mer
 • Gratulerer Thia! Norgesmester 2020 dressur!

  Gratulerer Thia! Norgesmester 2020 dressur!

  Etter 2 seire i de innledende rundene under nm på Gjøvik, toppet Thia Elise Nielsen og Fly resultatlistene under dagens finale. De gjennomførte sitt Kur program til 69,395 % og er dermed norgesmester! Vi gratulerer til hele teamet!Bilde bildetekst 

  Les mer
 • NM i dressur er i gang

  NM i dressur er i gang

  Les mer
 • Uttakskriterier for mesterskap, cuper og konkurranser

  Uttakskriterier for mesterskap, cuper og konkurranser

  Det nærmer seg mesterskap i forskjellige grener og vi har derfor gjennomgått og vedtatt uttakskriterer som vil være gjeldende for uttak til mesterskap, cuper og konkurranser hvor man representerer Skedsmo Rideklubb. .

  Les mer
 • Programtrening 23. og 24. mai på Sørum Fritidsgård

  Programtrening 23. og 24. mai på Sørum Fritidsgård

  Det blir programtrening 23 og 24 mai på Sørum fritidsgård.Lørdag er allerede full, men vi har åpnet for en dag til. Programtreningen starter klokken 10:00 og avslu

  Les mer
 • Tildeling av midler til ny kjepphestbane

  Tildeling av midler til ny kjepphestbane

  Skedsmo Rideklubb får 25.000 av Romerikes blad og Sparebankstiftelsen DNB til ny kjepphesthinderbane for barn.

  Les mer
 • En hyggelig telefon fra LillestrømBanken

  En hyggelig telefon fra LillestrømBanken

  I forrige uke fikk Monica i sprangkomiteen en telefon fra Lillestrømbanken....

  Les mer
 • Godkjent Satsningsklubb!

  Godkjent Satsningsklubb!

  Skedsmo Rideklubb er nå godkjent som Satsningsklubb gjennom NRYFs klubbsatsingsprogram. Dette er en gledelig nyhet i disse spesielle tider. Det har vært gjort en stor jobb i form av dokumentasjon av arbeidsformer, rutiner og styrearbeid.

  Les mer
 • Oppdatering Koronavirus

  Oppdatering Koronavirus

  Skedsmo Rideklubb følger helsemyndighetenes, idrettsforbundets og NRYF's føringer i den vanskelige koronasituasjonen. Vi følger nøye med på utviklingen og ny informasjon og pålegg som kommer,

  Les mer
 • Søndagens finalerunde i Sørum Cup dressur avlyses

  Søndagens finalerunde i Sørum Cup dressur avlyses

  Skedsmo Rideklubb avlyser søndagens finale i Sørum Cup dressur etter innskjerpede rutiner rundt arrangement i Lillestrøm Kommune i forbindelse med det pågående Corona utbruddet. 

  Les mer
 • NB: årsmøtet flyttes til kafeen på Sørum FG

  NB: årsmøtet flyttes til kafeen på Sørum FG

  Årsmøtet i rideklubben flyttes til kafeen på Sørum fritidsgård. Samme tid: 1930Beklager sen beskjed, men håper alle kan bidra til å spre ordet👍Vel møtt! 

  Les mer
 • Årsmøtet gjennomføres som planlagt

  Årsmøtet gjennomføres som planlagt

  Skedsmo Rideklubb vil gjennomføre sitt årsmøte i kveld som planlagt. Med tanke på den situasjonen vi har med pågående utbrudd av Koronavirus forholder vi oss til NIF sine anbefalinger som er i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.

  Les mer
 • Saksliste og dokumenter til årsmøte

  Saksliste og dokumenter til årsmøte

  Vedlagt finner dere sakslisten til årsmøtet 11. mars 2020.Saksliste årsmøte Skedsmo Rideklubb 2020.pdfI henhold til sakslisten vedlegges også tilhørende dokument

  Les mer
 • Emilie Lid-Lindahl forteller om NHF 2020

  Emilie Lid-Lindahl forteller om NHF 2020

  Norwegian horse festival 2020Skedsmo rideklubb fikk 2. plass under årets promotion cup, og fikk da muligheten til å sende åtte ryttere til Norwegian horse festival 2020! Fem ponniryt

  Les mer
 • Sterke prestasjoner i dressur under NHF 2020

  Sterke prestasjoner i dressur under NHF 2020

  Sterke prestasjoner av Skedsmo rideklubb sine dressurryttere under NHF 2020!Under dressuren i år hadde Skedsmo rideklubb 2 til start i den nasjonale klassen og 2 til start under de internasjonale klassene.  Det ble flere plasseringer og seiere!

  Les mer
 • Promotion Cup på NHF 2020 – Sprang

  Promotion Cup på NHF 2020 – Sprang

  Skedsmo Rideklubb hadde hele seks ekvipasjer som stilte til start i sprang i årets hestefestival på varemessa her i Lillestrøm. Fem av dem var ponniryt

  Les mer
 • Gjelsten stipend til Skedsmo rideklubb!

  Gjelsten stipend til Skedsmo rideklubb!

  Lørdag kveld under Norwegian Horse Festival ble det delt ut ti stipender på 100 000 kr til ti forskjellige klubber, rundt om kring i landet.Under fjorårets Norwegian Horse Festival ble det kunngjort at Bjørn Rune Gjelsten skal sponse ryttersporten med til sammen ti millioner

  Les mer
 • Klubbkveld hos KS Hestesport

  Klubbkveld hos KS Hestesport

  Vår fantastiske sponsor og støttespiller, KS Hestesport, inviterer alle medlemmer og samarbeidspartnere i Skedsmo Rideklubb til klubbkveld i butikken på Skedsmokorset 3. mars. 

  Les mer
 • Årsmøte Skedsmo Rideklubb 11.03.2020

  Årsmøte Skedsmo Rideklubb 11.03.2020

  Styret innkaller herved til årsmøte i Skedsmo Rideklubb. Årsmøtet avholdes onsdag 11.03 kl 19.30 i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

  Les mer
 • Skedsmo Rideklubb inviterer til Ungdomskveld

  Skedsmo Rideklubb inviterer til Ungdomskveld

  Skedsmo rideklubb inviterer klubbens ungdommer (13-18 år) til UNGDOMSKVELD søndag 22.03, kl 17.00 på Fangene på fortet (Nydalsveien 28).

  Les mer
 • Førstereis - en stevnerapport fra Baltic Cup i Danmark

  Førstereis - en stevnerapport fra Baltic Cup i Danmark

  På stevne i det store utland – en rapport fra Baltic Cup i Danmark

  Les mer
 • Champion - sponsor til NM feltritt 2020

  Champion - sponsor til NM feltritt 2020

  Vi har i år igjen formalisert en avtale med Felleskjøpet / Champion som klassesponsor til NM i feltritt. I tillegg vil de være profilert gjennom 2020 på vår hovedarena.

  Les mer
 • NM Feltritt også i 2020

  NM Feltritt også i 2020

  Vi er veldig glad for at vi også i 2020 skal avholde NM i feltritt på Sørum Fritidsgård. NM vil bli avholdt under Lands- og elitestevnet 4-5 Juli. Vi gleder oss! 

  Les mer
 • Besøk på Wærhaug Gård

  Besøk på Wærhaug Gård

  Vi har besøkt Wærhaug Gård som drives av Vigdis

  Les mer
 • Sponsoravtalen med KS Hestesport videreføres i 2020

  Sponsoravtalen med KS Hestesport videreføres i 2020

  Vi er veldig glad for å kunne videreføre sponsoravtalen med KS Hestesport for 2020. KS Hestesport vil også i 2020 være "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben. Dette setter vi stor pris på!

  Les mer
 • NHF - Promotion Cup - uttak

  NHF - Promotion Cup - uttak

  Skedsmo Rideklubb klatret tilslutt opp til en klar 2. plass i Promotion Cup som ble avsluttet søndag ved midnatt. Det var spennende å følge med helt inn til slutt. Her kommer den endelige resultatlisten og uttaket til NHF.

  Les mer
 • Skedsmo Rideklubb sertifisert som Rent IL

  Skedsmo Rideklubb sertifisert som Rent IL

  Rent IL er et program for idrettslag tilknyttet særforbund underlagt Norges idrettsforbund (NIF).Skedsmo Rideklubb er sertifisert som Rent Idrettslag pr. 17.01.2020Rent Idrettslag er et program fra Antidoping Norge – med Norges Idrettsforbund som samarbeidspartner. Som Rent Idrettsl

  Les mer
 • Jakhelln Gruppen Platinum Sponsor 2020

  Jakhelln Gruppen Platinum Sponsor 2020

  Vi er veldig glade for at sponsoravtalen med Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) er videreført. Jakhelln Gruppen har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er veldig glad for å at vi har de med på laget også inn i 2020.

  Les mer
 • Godt Nyttår - Da er vi definitivt i gang med 2020

  Godt Nyttår - Da er vi definitivt i gang med 2020

  Skedsmo Rideklubb i samarbeid med Sørum Fritidsgård utarbeider hvert år en aktivitetskalender. Denne inneholder både aktiviteter i regi av Sørum Fritidsgård og Skedsmo Rideklubb. Aktivitetskalenderen for 2020 ligger nå ute under fanen STEVNER.

  Les mer
 • Grønt Kort kurs vinter 2020

  Grønt Kort kurs vinter 2020

  Skedsmo rideklubb inviterer klubbens medlemmer til grønt kort kurs, oppstart 3. februar! 🤩 Grønt Kort (GK) er krav for start på utvidede klubbstevner og oppover, og inngangsbilletten til lisenssystemet i rytterforbundet.Se vedlagt invitasjon.

  Les mer
 • Julegave fra Gjensidigestiftelsen

  Julegave fra Gjensidigestiftelsen

  Kjære, søker!Gratulerer! Gjensidigestiftelsen har innvilget søknaden deres om støtte til «Hindermateriell og tidtakingsutstyr» med kr. 50625,-. 

  Les mer
 • Endringer i NIFs regelverk fra 1. januar 2020

  Endringer i NIFs regelverk fra 1. januar 2020

  For å sikre at alle idrettslag har en lov som til enhver tid er i samsvar med NIFs regelverk, vedtar NIF en lovnorm for idrettslag. Lovnormen inneholder et minimum av det alle idrettslag må ha i sin egen lov.

  Les mer
 • På besøk på Bråthen Gård

  På besøk på Bråthen Gård

  Vi er innom for å trene litt for Merethe Blikstad på Bråthen Gård i Aurskog – en snau halvtimes kjøretur fra Lillestrøm. Bråthen Gård huser flere Skedsmo-medlemmer og familien Blikstad har vært med i klubbens styre og stell opp igjennom årene og er velkjente fjes for mange.

  Les mer
 • Ny ansatt i Klubbstallen fra 1. januar 2020

  Ny ansatt i Klubbstallen fra 1. januar 2020

  I påvente av fornyelse av gjeldende avtale med kommunen om drift av klubbstallen har Lisa Linquist vært ansatt i et vikariat ut 2019. Lisa har valgt å takke ja til et annet jobbtilbu

  Les mer
 • Tilbud til foreninger som deltok på Lokalbidraget

  Tilbud til foreninger som deltok på Lokalbidraget

  Tilbud til foreninger som deltok på LokalbidragetAlle voksne medlemmer i foreninger som deltok på Lokalbidraget 2019 får spesielt gode vilkår i LillestrømBanken.

  Les mer
 • Stall Uller Gård

  Stall Uller Gård

  I dag har vi tatt turen til Stall Uller Gård i Rælingen. Gården ligger idyllisk til med en nydelig utsikt over Øyeren, bare 15 minutter fra Lillestrøm. Det er Kari Sidsel Smedstad og mannen hennes Pål som eier gården.

  Les mer
 • Gavesjekk på 32.000 i Lokalbidraget

  Gavesjekk på 32.000 i Lokalbidraget

  For 5. året på rad skal LillestrømBankens kunder fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter i det som kalles Lokalbidraget. Lokalbidraget handler først og fremst om at LillestrømBanken ønsker å gi en del av overskuddet sitt, tilbake til samfunnet.

  Les mer
 • 45 års jubileum på Fratelli

  45 års jubileum på Fratelli

  7. november 1974 ble Skedsmo Rideklubb stiftet og har siden vært i drift med hovedarena på Sørum Fritidsgård. I 2019 ble klubben 45 år og dette ble 9. november feiret med jubileumsmiddag på Fratelli og etterfest på Lillestrøm Bar. Totalt 68 av k

  Les mer
 • Hjertestarter fra Lions

  Hjertestarter fra Lions

  Takk til Lions for støtte til innkjøp av Hjertestarter til Skedsmo Rideklubb. 3 Lionsklubber har gått sammen og støttet rideklubben med tilsammen 12500,- øremerket hjertestarter. 

  Les mer
 • Les om Skedsmo Rideklubb på Dressur så klart!

  Les om Skedsmo Rideklubb på Dressur så klart!

  På hjemmesiden til Dressur Så Klart! kan du lese om Skedsmo Rideklubb og årets siste rekruttarrangement: Halloween dressurhttp://www.dressursaklart.no/?p=38841

  Les mer
 • Skedsmo Rideklubb - mer enn vår hovedarena på Sørum Fritidsgård

  Skedsmo Rideklubb - mer enn vår hovedarena på Sørum Fritidsgård

  Skedsmo Rideklubb har sin hovedarena på Sørum Fritidsgård. Her har vi vår egen klubbstall, men klubben er så mye mer enn bare Sørum Fritidsgård og det som skjer på vår hovedarena.

  Les mer
 • Stem på Skedsmo Rideklubb i "klubben i mitt hjerte" konkurransen

  Stem på Skedsmo Rideklubb i "klubben i mitt hjerte" konkurransen

  Stem på Skedsmo Rideklubb i "Klubben i mitt hjerte" konkurransen!Alle penger som samles inn vil gå til nye dommerboder på utebanen på Sørum Fritidsgård!Vil du hjelpe oss å støtte en god sak? Rideklubben vår er med på Klubbe

  Les mer
 • Årets skumleste ritt

  Årets skumleste ritt

  I dag er vi klare for årets siste rekruttarrangement - Halloween dressur - på Sørum. Igjen er det rekordmange startende på listen. Velkommen innom for årets skumleste stevne😃

  Les mer
 • 4 Norgesmestere i feltritt ble kåret på Sørum i helgen!

  4 Norgesmestere i feltritt ble kåret på Sørum i helgen!

  Fire nye norgesmestere i feltritt ble søndag kåret etter den avgjørende sprangrunden under dag 2 av Lillestrøm Horse Show på Sørum Fritidsgård. Søndagens utfordringer på sprangbanen endret i mindre grad rekkefølgen etter lørdagens dressur og terreng.

  Les mer
 • Lag NM dressur

  Lag NM dressur

  LAG-NM DressurDet har i helgen også vært arrangert lag-NM i dressur hos Borge Rideklubb. Skedsmo Rideklubb stilte 1 lag til start i ponniklassen.

  Les mer
 • NM i feltritt 2019 -Lillestrøm Horse show

  NM i feltritt 2019 -Lillestrøm Horse show

  Les mer
 • Velkommen til startmøte i Skedsmo Rideklubb

  Velkommen til startmøte i Skedsmo Rideklubb

  I forbindelse med at Skedsmo Rideklubb er tatt opp i klubbsatsingsprogrammet til NRYF, inviterer vi til et startmøte for at dere som medlemmer av klubben skal få komme med deres inspill og gode ideer.

  Les mer
 • Skedsmo Rideklubb 45 år - Jubileumskveld 9. november

  Skedsmo Rideklubb 45 år - Jubileumskveld 9. november

  Den fantastisk flotte klubben vår fyller 45 år, og dette må feires. Styret inviterer derfor klubbens medlemmer, både gamle travere og de helt nye, til middag på Fratelli i Lillestrøm.

  Les mer
 • Kretsmesterskap Sprang og dressur

  Kretsmesterskap Sprang og dressur

  Det nærmer seg kretsmesterskap i Oslo og Akershus rytterkrets. Skedsmo Rideklubb sender lag og individuelle ryttere i både sprang og dressur. Her er oversikten.

  Les mer
 • Vel blåst sprang helg på Sørum

  Vel blåst sprang helg på Sørum

  Vel blåst siste utendørs sprangstevne på Sørum i dag. Vi gratulerer klubbmester i 100 cm Madelen & Hilo og klubbmester i 130 cm Marte & Cabaris👏🥇🐴, og alle andre flinke ryttere og hester i dag. Tusen takk til sponsorer, funksjonærer, teknisk personell,

  Les mer
 • Klubbmester sprang ponni 2019

  Klubbmester sprang ponni 2019

  Vi gratulerer årets klubbmester i sprang for ponni! Mathea Halsam med Davino som i tillegg til å være Skedsmo-medlem også rir for Sørum Hestesportsklubb.  Julie Jakhelln med Plassens Muffins tok sølvmedaljen og Thia Nielsen med Mohito kapret bronsje

  Les mer
 • Lisa Lindquist ansatt i Klubbstallen fra 01.10.2019

  Lisa Lindquist ansatt i Klubbstallen fra 01.10.2019

  Etter sommeren valgte Elisabeth Leknes Lund å si opp sin stilling i Klubbstallen for å søke nye utfordringer utenfor hestemiljøet. Elisabeth har vært vår stallmed

  Les mer
 • #Heierpå-stipendet til unge talent

  #Heierpå-stipendet til unge talent

  #Heierpå-stipendet til unge talentLillestrømBanken gir inntil 150.000 kroner i stipend til 6 lokale talenter i alderen 13 – 23 år. Kjenner du et lokalt talent innen kultur eller idrett - og som kan vise til gode individuelle prestasjoner?

  Les mer
 • Stem på oss i lokalbidraget!

  Stem på oss i lokalbidraget!

  Stem på Skedsmo Rideklubb på Lokalbidraget! LillestrømBankens kunder skal fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter, og Skedsmo Rideklubb er med. Er du en av bankens gode kunder, så har du stemmerett. Åpne mobilbank for å stemme på Skedsmo Rideklubb.

  Les mer
 • Grønt Kort kurs

  Grønt Kort kurs

  Skedsmo Rideklubb inviterer klubbens medlemmer til Grønt Kort kurs   Grønt Kort (GK) er krav for start på utvidede klubbstevner og oppover, og inngangsbilletten til lisenssystemet i rytterforbundet. 

  Les mer
 • Champion sponsor NM feltritt

  Champion sponsor NM feltritt

  Vi har formalisert en avtale med Champion som sponsor til NM i feltritt. De vil være klassesponsor for Unge ryttere som går i klassen CCN2*-S (tilsvarer CNC1*) 

  Les mer
 • Ungdomssamling 2019 - Sammen om hesten

  Ungdomssamling 2019 - Sammen om hesten

  Norges Rytterforbund inviterer til ungdomssamling på Starum, Norsk Hestesenter 3.-6. oktober 2019 for medlemmer av Norges Rytterforbund, Det Norske travselskapet og Norsk Jockeyklubb. 

  Les mer
 • Uttak til Lag NM i dressur

  Uttak til Lag NM i dressur

  Det nærmer seg lag NM i dressur og vi ønsker å få en oversikt over hvem som ønsker å ri. Lag NM i dressur avholdes på Borge Ridesenter i Fredrikstad 13.-15. september.

  Les mer
 • Et eventyr er over for Julia og Ricca Donna

  Et eventyr er over for Julia og Ricca Donna

  Hei Lørdag ettermiddag ble det klart - det ble ingen finaleplass på Ricca Donna og meg. Små marginer. Sånn er det i Dressur. EM 2019 er over, men følelsen, st

  Les mer
 • Reisebrev fra EM i Italia - del 2

  Reisebrev fra EM i Italia - del 2

  Hei! Grytidlig i dag var vi igang med forberedelsene til ny konkurranse. Alt har gått etter planen hele veien og det ble enda en god runde i dag! Dessverre pådro vi oss 2 dyre feil😅 Synd, men vi strakk oss begge langt og satset i varmen☀️68,8 % holdt til en 10 plass i dag,

  Les mer
 • Reisebrev fra EM i italia

  Reisebrev fra EM i italia

  Hei!Reisen gikk fint og Ricca Donna tåler både lange reiser og varmen godt! Hun har fått hvile så mye som mulig etter vi kom frem og hun var superfin på gårsdagens treningsøkt! Anlegget her, Horses Riviera Resort er utrolig stort og flott. Hestene

  Les mer
 • Julia Hammer tatt ut til EM!

  Julia Hammer tatt ut til EM!

  Julia Hammer er tatt ut til å representere Norge i  FEI Dressage European Championships (U25, Young Riders, Juniors, Children) Mesterskapet arrangeres i SAN GIOVANNI IN MARIGNANO (ITA) 23-28 Juli 2019.Ekvipasjen er godt på vei nedover Europa. Noen stopp har det blitt underveis

  Les mer
 • Skedsmo Rideklubb tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet til NRYF

  Skedsmo Rideklubb tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet til NRYF

  Skedsmo Rideklubb ønsker å utvikle seg videre som klubb og gjøre et løft gjennom deltakelse i NRYF's klubbsatsingsprogram.  Vi har nå fått bekreftet at vi er tatt opp i Klubbsatsingsprogrammet.

  Les mer
 • Bronse lag j/yr til Mathilde

  Bronse lag j/yr til Mathilde

  Det ble edelt metall til Mathilde Sanders og Carfina fra Skedsmo rideklubb og det norske junior/young rider laget under Nordisk-baltisk mesterskap 2019. Etter at de to klassene var avgjort individuelt og poengene telt opp ble det bronse til det norske laget, hårfint foran Danmark. Gullet gikk

  Les mer
 • Julia Hammer plassert individuelt!

  Julia Hammer plassert individuelt!

  Julia Hammer med hesten Vimogaardens Ricca Donna presterte også sterkt under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur. De ble plassert i fredagens individuelle konkurranse for juniorer. En flott 7. plass av totalt 25 startende. De oppnådde 66,961%. Gratulerer med strålende resultater!M

  Les mer
 • Mathilde Sanders plassert under Nordisk

  Mathilde Sanders plassert under Nordisk

  Mathilde Sanders og Carfina 3 red seg opp til en fantastisk 9 plass i Nordisk feltritt som akkurat er avsluttet i Danmark. Totalt 35 ekvipasjer var med i kampen om tittelen som nordisk mester. Mathilde lå som nummer 34 etter dressuren, men en feilfri terrengrunde og kun 4 feil på sprangp

  Les mer
 • Rytterstøtte til internasjonale mesterskap

  Rytterstøtte til internasjonale mesterskap

  I forbindelse med det nylige annonserte uttaket til Nordisk - Baltisk mesterskap i Danmark ønsker Skedsmo Rideklubb  å informere om at klubben har et vedtak om å gi rytterstøtte ved deltakelse i internasjonale mesterskap. Støtten deles ut basert på mottak

  Les mer
 • Skedsmorytter til Nordisk Baltisk mesterskap i Feltritt

  Skedsmorytter til Nordisk Baltisk mesterskap i Feltritt

  Skedsmorytter Mathilde Sanders er tatt ut til å representere Norge i Feltritt under Nordisk Baltisk mesterskap i feltritt 26.  – 30. juni på Vilhelmsborg i Århus, Danmark i juniorklassen.  Gratulerer med uttaket!

  Les mer
 • Skedsmoryttere til Nordisk Baltisk mesterskap i dressur

  Skedsmoryttere til Nordisk Baltisk mesterskap i dressur

  Skedsmorytterne Julia Hammer/ Vimogårdens Ricca Donna & Mathilde Merethe Klaesson / Sandbæks Rio-El (reservehest Don Rosso) er tatt ut til å representere Norge i Dressur jr og yr under Nordisk Baltisk mesterskap i dressur 25.  – 30. juni på Vilhelmsborg i &Arin

  Les mer
 • Lille Strøm Bar sponser nytt terrenghinder til NM

  Lille Strøm Bar sponser nytt terrenghinder til NM

  Vi takker Lille Strøm Bar for støtten til utarbeidelse av et nytt terrenghinder til NM feltritt i september.

  Les mer
 • Himmelspretten feltritt

  Himmelspretten feltritt

  Skedsmo Rideklubb inviterte til Feltritt på ridesenteret i Lillestrøm, Sørum Fritidsgård i samarbeid med KS Hestesport, 30 mai.

  Les mer
 • Dugnad - Himmelspretten feltrittstevne nærmer seg

  Dugnad - Himmelspretten feltrittstevne nærmer seg

  Alle som synes feltritt er tre ganger så gøy, liker å bidra til aktivitet i rideklubben, ønsker litt trim i frisk luft eller har andre gode grunner: førstkommende lørdag kl. 13. 00 til kl. 15.00 satser vi på kjempestort fremmøte

  Les mer
 • D-Stevne Dressur og Sprang 11. og 12. mai

  D-Stevne Dressur og Sprang 11. og 12. mai

  Takk for en fantastisk fin stevnehelg på Sørum! For en gjeng som har stått på hele helgen for å gjennomføre 2 fine stevnedager i både regn, vind og sol.

  Les mer
 • Terrengtreninger på Sørum Fritidsgård

  Terrengtreninger på Sørum Fritidsgård

  Terrengtreninger på Sørum Fritidsgård hver tirsdag fra 17.00-20.00. Skedsmoryttere blir prioritert. påmelding på mail til sorumf@skedsmo.kommune.no 

  Les mer
 • 2 nye sponsorer på plass!

  2 nye sponsorer på plass!

  I forbindelse med klargjøringen til utesesongen har vi formalisert 2 nye sponsoravtaler med henholdsvis Jakhelln Gruppen (inkludert Norsk Ferdigplen) og Feiring Bruk. Både Jakhelln Gruppen og Feiring har i flere år bidratt inn til klubben i stor grad og vi er glad for å ha fått en mer formalisert avtale på plass.

  Les mer
 • Skedsmo Rideklubb

  Skedsmo Rideklubb

  Her har Andrine Bartnes mikset sammen en flott video av flinke ekvipasjer som har deltatt på vårt første rekruttarrangement i 2019, i sprang,på Sørum Fritidsgård, med tilsammen 86 startende! Enjoy.

  Les mer
 • Våren har kommet og mange Skedsmo ryttere er i aktivitet

  Våren har kommet og mange Skedsmo ryttere er i aktivitet

  Våren har tydeligvis kommet og det er mange flnke Skedsmoryttere som er ute og starter.  Skedsmo Rideklubb har bl.a 2 lag som deltar i Norgesserien. 1. runde gikk i helgen i Kongsvinger. 

  Les mer
 • 86 rekrutter til start i første runde av All In Cup!

  86 rekrutter til start i første runde av All In Cup!

  Da var årets første rekruttarrangement, rekrutt-sprang, gjennomført søndag 28. mars! Hele 87 barn og ungdommer var påmeldte og det ble en fantastisk fin dag for alle på Sørum Fritidsgård.   Takk til alle deltakere og funksjonærer som har gjort dagen vellykket, nå er det bare å glede seg og

  Les mer
 • Hööks All In dressur 28. april

  Hööks All In dressur 28. april

  Skedsmo Rideklubb i samarbeid med Rideskolen Sørum Fritisdsgård ønsker velkommen til Hööks All-In dressur 28.04.2019

  Les mer
 • Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget!

  Stem på Skedsmo Rideklubb i Lokalbidraget!

  Stem på Skedsmo Rideklubb på Lokalbidraget! LillestrømBankens kunder skal fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter, og Skedsmo Rideklubb er med. Er du en av bankens gode kunder, så har du stemmerett. Åpne mobilbank for å stemme på Skedsmo Rideklubb.

  Les mer
 • Siste runde i Sørum Cup Dressur

  Siste runde i Sørum Cup Dressur

  Da var nok en fantastisk stevnedag over på Sørum Fritidsgård 😃 Tredje og siste runde av Sørum Cup dressur 2019 ble gjennomført Søndag. 

  Les mer
 • Hööks All in Cup 2019 - Rekrutt Sprang 31.03.2019

  Hööks All in Cup 2019 - Rekrutt Sprang 31.03.2019

  Skedsmo Rideklubb & Sørum Fritidsgård i samarbeid med Hööks på Skedsmokorset, inviterer til All-in Cup i 2019. Dette er rekrutt arrangement for de yngste. All - in skal gi en innføring i flere disipliner og gjøre rytter og hest mer allsidig. D

  Les mer
 • Årsmøtet 2019

  Årsmøtet 2019

  Takk til de som møtte opp på årsmøtet i forrige uke og ikke minst takk for alle innspill og gode diskusjoner. en spesiell takk til Marianne Saga som sto for den fantastiske serveringen! Vedlagt finner dere årsmeldingene i sin helhet om dere ønsker &ar

  Les mer
 • Siste runde i Sørum Cup Sprang avlyst!

  Siste runde i Sørum Cup Sprang avlyst!

  Vedrørende D-stevne i sprang m/finale i Sørum Cup søndag 17. mars - så vil klubben følge NRYFs anbefalinger om karantenetid fram til om med 17. mars. Ettersom ridehus

  Les mer
 • Årsmøte, organisasjonsplan og valgkomiteens instilling

  Årsmøte, organisasjonsplan og valgkomiteens instilling

  Vi minner om Årsmøte i Skedsmo Rideklubb Onsdag 13.03.2019 klokken: 19.30 NB: Årsmøtet avholdes i i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

  Les mer
 • Sponsoravtale med KS Hestesport

  Sponsoravtale med KS Hestesport

  KS Hestesport går inn som "PLATINUM" sponsor til Skedsmo rideklubben i 2019. Skedsmo Rideklubb har formalisert en avtale med butikken som har vært en betydelig samarbeidspartner gjennom mange år. Vi er glad for å ha de med på laget med en god avtale for begge parter.

  Les mer
 • Norwegian Horse Festival 2019

  Norwegian Horse Festival 2019

  Norwegian Horse Festival på Norges Varemesse er nå historie. Det var et flott arrangement totalt sett og ikke minst for de 4 rytterne som ble valgt ut til å representere Skedsmo Rideklubb gjennom Promotion Cup.

  Les mer
 • Innkalling til Årsmøte i Skedsmo Rideklubb

  Innkalling til Årsmøte i Skedsmo Rideklubb

  Dato: Onsdag 13.03.2019 klokken: 19.30 kalles det inn til Årsmøte i Skedsmo Rideklubb. Dette avholdes i Kantinen i Skedsmohallen, Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm.

  Les mer
 • Sørum Cup 2. runde sprang

  Sørum Cup 2. runde sprang

  17. februar gikk 2. runde av Sørum Cup i Sprang. Rekordmange startende denne gangen også - hele 115 starter fordelt på klasser fra 40 cm til 110 cm. Til premieutdeling i 90 cm kom også presidenten i NRYF Tore Sannum og selveste Tore Fjærgaard for å dele ut rosetter og klemmer. Vi retter en stor takk til alle som bidro til et vellykket stevne. Vel blåst!

  Les mer
 • Sørum Cup Dressur - 2. omgang

  Sørum Cup Dressur - 2. omgang

  Søndag gikk allerede 2. runde av Sørum Cup i Dressur på Sørum Fritidsgård. Med strålende vintervær, gode temperaturer og sol ble det et veldig hyggelig stevne. Mange startende og mye bra ridning, blide ryttere og ikke minst hyggelige hjelpere som stiller opp for Skedsmo Rideklubb. Takk til alle for en hyggelig dag.

  Les mer
 • Sørum Cup 2019 - 1. omgang sprang

  Sørum Cup 2019 - 1. omgang sprang

  Nok en ny stevnehelg i Skedsmo Rideklubb. Første runde av Sørum Cup 2019 i sprang ble vel gjennomført på Sørum Fritidsgård i dag. Med over 50 ekvipasjer meldt til start i klasser fra 40 cm og opp til 110 cm ble det en lang og vellykket dag. Gratulerer til alle startende og ikke minst takk til alle som bidro til en vellykket dag på stevneplassen.

  Les mer
 • Sørum Cup 2019 - dressur 1. runde

  Sørum Cup 2019 - dressur 1. runde

  20/1 ble årets aller første stevne i regi av Skedsmo Rideklubb gjennomført. Dette var første runde av Sørum Cup dressur. Bare flinke og positive ryttere til start og en vellykket stevnedag på alle måter 😃 Gratulerer til alle vinnerne.

  Les mer
 • Stevnehelgen 26 og 27 mai 2018

  Stevnehelgen 26 og 27 mai 2018

  Mange Skedsmoryttere i alle grener har vært i ilden i helgen. Her er bilder av de som vi har blitt gjort oppmerksomme på, kan være at det har vært flere i ilden, men da må man gi beskjed enten via PM på facebook, eller til leder@sked.no

  Les mer
 • Fullt hus på kurs!

  Fullt hus på kurs!

  Fullt hus på kurs! ​Endelig var det duket for grønt kort kurs i regi av Skedsmo rideklubb igjen. 24 deltagere, helt opp til 24 år var på kurs.

  Les mer
Levert av IdrettenOnline