Styresammensetning og presentasjon av styret

RolleNavnMobilmailAnsvarsoppgaver
LederMarit Jakhelln97555798leder@sked.no Medlemsregister, lisens, klubbstall, rekrutt
NestlederMari Stensrud91573767mari@sked.no Hestesport, sponsor, hjemmeside, klubbstall
StyremedlemJohan Møller91108767johan@sked.no Diverse
Styremedlem Helene Bibow Todal92290332helene@sked.no Medlemsregister, lisens
Styremedlem Monica Vandbakk99559502monica@sked.no Klubbjakker, diverse
StyremedlemÅse Kjustad Eriksson
aase@sked.no Klubbsatsing, diverse
Styremedlem  Silje Ugelstad97 02 22 82Silje@sked.noMaterialforvalter, hinder, rail.
Ungdomsrepresentant Maiken Laasby Lindstad92 87 89 88 Maiken@sked.noRekrutt, Grønt kort, ungdomsarrangement
Varamedlem Jane Kristiansen41274018jane@sked.no Diverse

Marit Jakhelln

Verv: Styreleder

Har hatt hestebasillen i kroppen siden jeg var 3 år, trav, galopp, dressur og hobby/turrytter. Har to aktive døtre som konkurrerer hovedsakelig sprang. Driver egen stall hjemme, Stall Jølsen, med 14 hester oppstallet, hvorav 4 er våre egne hester.

Er aktivt deltakende i gjennomføring av rekruttarrangement, sprang, dressur og feltritt og har nylig investert i en firbent venn som også er innkjørt.

Mari Stensrud

Verv: Nestleder

Har hesten Melissa, en Svensk varmblods på 17 år, som står oppstallet på Wærhaug Gård på Skedsmokorset hvor vi har vært "bosatt" i over 10 år. Her har jeg også et avkom etter Melissa, M&M's Lord Millaraq som nå har blitt 2 år. Har vært aktiv supporter og hestepasser innen feltrittsporten siden barneårene i Morsdalen Rideklubb (Nå Tomter Rideklubb) som i sin tid hadde et høyt aktivitetsnivå i feltrittsporten. I 2006 kjøpte jeg endelig egen hest, flyttet til Skedsmo og har siden vært aktiv feltrittsrytter. Har naturlig nok også startet en god del sprang og dressur opp til MB. De siste 3 årene har både Melissa og jeg vært ute av sporten pga familieforøkelse. Nå er vi i gang igjen og håper motet holder så vi kan gjøre come back i terrenget og på dressurbanen. Har erfaring med foreningsarbeid fra tidligere klubb.

Monica Vandbakk

Verv: Styremedlem og medlem i sprangkomite

Har vært medlem av rideklubben siden åtti-tallet. Startet på Prestegårdsstallen på slutten av sytti-tallet og deretter gikk det slag i slag i mange år før jeg la ridestøvlene på hylla for en god stund i 1997. Jeg har for det meste vært hobby-sprangrytter, men noen stevner bak meg i den mer aktive perioden, også i dressur. Jeg har endelig lykkes i å gjøre den ene av mine to døtre hestegal, og har i dag et heseblesende men gøyalt liv som ponni-mamma/groom/minibank/trener/slave/sjåfør/med mer. Bosatt på Skjetten med resten av familien, og er til daglig stipendiat ved OsloMet og i innspurten med en doktorgrad – så litt avveksling fra forskning og skriving er jo alltids kjærkomment. Min yngste hestegale satser på sprang enn så lenge – og vi har en ponni (Armani) i klubbstallen på Sørum og en til utlån (Rufus) i rideskolen. Jeg har sittet i styret i rideklubben tidligere, og jeg har vært med i sportskomiteen i flere omganger. En periode var jeg også redaktør for det gode gamle medlemsbladet «På Bittet» om noen husker dette. Jeg elsker å være i stallen og å drive med hest, og mitt ønske for klubben er fred og fordragelighet på alle måter – slik at hest & stall fortsatt kan være mitt – og alle andres deilige fristed. Jeg ivrer for at en så stor og bra klubb som Skedsmo skal arrangere gode stevner på alle nivåer og i minst de tre «hovedgrenene». For å få til det må vi ha en god dugnadsånd og vi er helt avhengig av trivsel og samarbeid sånn at alle kan og vil bidra.

Helene Bibow Todal

Verv: Styremedlem og medlem i dressurkomite

Hestebasillen har jeg hatt i kroppen fra 3 års alder- ifølge mor.  Har gjennom tidene hatt flere ponnier og hester og vært innom både sprang og feltritt. Har i dag hesten JJ Zulu en dansk varmblods på 8 år og shetlandsponnien lilleper på 26 år.  Har startet opptil Intermediaire i dressur og MB sprang, de siste årene har gått med på å utdanne Zulu og gi han rutine innenfor railen. Hestene står oppstallet hos Siril Helljesen, på stall Helljesen og vi stortrives. Det er hest som gjelder og jeg elsker lange gode dager i stallen, det er mitt fristed. Jeg ivrer etter at alle skal med fra bredde til topp og at man som medlem ønsker og ser viktigheten av å ta del i klubben og arbeidet som må til for at klubben skal kunne ha aktiviteter og stevner som ganger oss alle.

Johan Møller

Åse Kjustad Erikssen

Verv: Styremedlem

Jeg heter Åse Kjustad Eriksson og er ny i styret fra 2019. Jeg drev aktivt i mange år, med stall hjemme og trening på Sørum, hovedsakelig dressur, men la «hest på hylla» i mange år før jeg begynte å ri litt igjen for fem år siden. På privaten bor jeg i Lillestrøm, har tre barn og jobber som politiadvokat.  Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med klubben og medlemmene!

Silje Røst Uglstad

Maiken Laasby Lindstad

Verv:  Styremedlem ungdomsrepresentant

Jane Kristiansen