Bli med på å utvikle Skedsmo Rideklubb!

Postet av Skedsmo Rideklubb den 9. Apr 2024

Skedsmo Rideklubb er i gang med prosessen for å bli en Veiviserklubb. I den forbindelse ønsker vi å ha medlemmene våre med i prosessen og avholder en klubbkveld for å stake ut kursen videre!

Vi ønsker å samle hele bredden av idrettslaget og oppfordrer særlig de unge til å møte opp. Vi oppfordrer også medlemmer tilknyttet andre anlegg enn Sørum Fritidsgård til å møte opp. Majoriteten av våre medlemmer har tilhold på staller og anlegg utenfor vår hovedarena. Dere er en viktig stemme som vi ønsker å ha med inn i vårt arbeid med å utvikle klubben og aktivitetstilbudet. 

Vi ønsker å inkludere alle og byr på pizza, brus og kaffe! 

Sett av 29. april kl. 18.30 og bli med på en uhøytidelig og hyggelig klubbkveld.

Veiviserklubb er det tredje nivået i NRYFs klubbsatingsprogram og klubber som godkjennes på dette nivået får ett flott hinder som vi kan bruke under stevner! 

Link til påmelding: https://www.minidrett.no/kurs/11642566 




Kjepphest Cup i samarbeid med TopHorse

Postet av Skedsmo Rideklubb den 4. Apr 2024

Kjepphest er aktivitet som virkelig har tatt av de siste årene. Det er en flott aktivitet for barn og unge, og det har allerede bredt seg som en konkurranseform i Norge. 

Skedsmo Rideklubb har allerede arrangert fleree kjepphestkonkurranser og i 2024 har vi valgt å samle de i en Cup. Arrangementet utføres i samarbeid med TopHorse - besøk gjerne nettshoppen! 


image0.jpeg

Første runde ble gjennomført 9 mars i år. Runde 2 arrangeres 20. mai klokken 14 på Sørum Fritidsgård. 

Påmelding til runde 2 er nå åpen - meld deg på via google skjema:  Påmelding kjeppheststevne 2 runde (google.com)frist for påmelding er 15.05.2024. Der finner du også litt mer praktisk informasjon.

Link til arrangementene på facebook: 

Kjepphest cup runde 2 i samarbeid med Tophorse | Facebook

Kjepphest cup finale i samarbeid med Tophorse | Facebook

Vi oppfordrer alle med en kjepphest til å melde seg på. Mangler du "hest" kan du kanskje låne av noen du kjenner? Det er selvfølgelig også mulig å bare være tilskuer! 

Runde 3. arrangeres 25. juni så hold av datoen. Da vil vi også ha en klasse for de over 18, så det er bare å legge seg i hardtrening. 

Du kan lese mer om kjepphest aktiviteter på Norges Rytterforbunds sider: NRYF Kjepphest (rytter.no)





Årsmøte 2024 og årets ildsjel 2023

Postet av Skedsmo Rideklubb den 20. Mar 2024

Mandag 11. mars ble årsmøtet i Skedsmo Rideklubb gjennomført på Sørum Fritidsgård.
Det ble servert kaffe og kake sammen med flotte årsberetninger, regnskap og budsjetter. 

Etter endt årsmøte tok vår hovedsponsor Jakhelln Gruppen / Norsk Ferdigplen v/Nicolai Jakhelln ordet for å dele ut prisen Årets Ildsjel 2023. 

Dette er en forholdsvis ny utmerkelse som for første gang ble delt ut under årsmøte i 2023. Årets ildsjel skal kåres årlig av en komite som består av en representant fra sponsoren, ett styremedlem fra Skedsmo Rideklubb og fjorårets vinner av prisen. 

Årets Ildsjel 2023 hadde følgende begrunnelse:

Klubbens ildsjel i 2023 er en person som alltid stiller opp, både som et ja-menneske men som også helt uppfordret tar tak i små og store oppgaver for klubben og for medlemmer i klubben. Hun er alltid smilende og blid, hun har hjertet sitt i feltritt men hjelper til i alle grener, rekruttarrangementer og dugnader. Mange vet hvem hun er og vi mener hun er en hverdagshelt og fortjener en liten oppmerksomhet for sin innsats for andre.

 

Vi gratulerer Hannah Foss Jentoft med en velfortjent utmerkelse som "Årets ildsjel 2023" 

Takk også til Jakhelln Gruppen / Norsk Ferdigplen som initiativtager bak denne utmerkelsen.

Vi takker de som nå trer ut av styret for uvurderlig innsats - mangeårig leder Marit Jakhelln og styremedlem Øystein Granum.

Styret i Skedsmo rideklubb vil se slik ut for 2024:

Leder: Mari Stensrud (gjenvalgt)
Nestleder: Monica Vandbakk 
Styremedlem: 
Geir Ove Røed 
Hilde Snilsberg (Ny)
Per Arne Helgesen (gjenvalgt)
Jane Caroline Kristiansen (gjenvalgt)
Jeanette Westlund Hegna (ny)
Ungdomsrepresentant: Kine Aurora Helgesen (gjenvalg)
Vara:
Kenneth Faanes (gjenvalg)
Tom Bartnes 



Fra Satsningsklubb til Veiviserklubb

Postet av Skedsmo Rideklubb den 20. Mar 2024

Norges Rytterforbunds Klubbsatsingsprogram er retningsgivende for utviklingsarbeidet i klubbene og samarbeidet mellom klubb og forbund. Programmet består av tre nivåer. Aktiv klubb, Satsningsklubb og Veiviserklubb. 

Skedsmo Rideklubb ble i 2020 godkjent som Satsningsklubb som er det andre nivået i programmet. Nå ønsker vi å utvikle klubben videre til å bli en Veiviserklubb. 

Veiviserklubb er det tredje nivået i NRYFs klubbsatingsprogram. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil få på plass helheten. Nivå tre utfordrer klubbene videre fra det første og andre nivået.

En klubb som har gått gjennom dette nivået vil være en klubb som:

  • er et godt forbilde og som vil bistå andre klubber i sin region.
  • målbevisst legger til rette for sportslig satsing og er opptatt av å skape gode arenaer for våre fremtidige toppidrettsutøvere.
  • er opptatt av kompetanse og har tilgang på godt kvalifiserte trenere og teknisk personell

Vi ønsker derfor å invitere alle medlemmer til ett startmøte for å komme igang med prosessen. Her har du muligheten til å være med å påvirke framtiden til Skedsmo Rideklubb! 

Dato for arrangementet vil være 29. april 

Det vil bli opprettet ett arrangement for påmelding både på vår hjemmeside og på facebook. 

Alle klubber som blir godkjent som veiviserklubb vil få en fantastisk fin premie.... et flott hinder :-)